Svømmerne i Lambertseter Svømmeklubb har en aktiv høstferie med trening delt på fire locations.

På Mallorca er klubbens nye trenerduo Joacim Lilleåsen og Ronnie Anstensen på plass. De har med seg klubbens elite- og NM gruppe og har som vanlig topp forhold på BEST Center i Colonia St.Jordi.

Rapportene fra Mallorca melder om god trening. Fordelene med å være på treningsleir er kjente, og med hele to uker å boltre seg på er det ikke rent lite meter svømmerne får gjort unna.

Bærumsvømmerne har leir på samme destinasjon, så her ligger det til rette for god matching hele veien!

Henrik med eliten i Tyrkia
Som vi har skrevet om tidligere, er klubbens nye elitesvømmer Henrik Christiansen på besøk hos proffklubben Team Energy Standard

-Langdistansegruppen i Team Energy er på seks svømmere, og det er god stemning og bra trøkk på treningene, forteller Henrik. 

-Er utrolig spennende å få oppleve dynamikken i gruppen og få se hvordan de trener. 

Relaterte saker:
Henrik trener i Tyrkia 

 

God stemning på Mallorca. Elite- og NM-gruppen har treningsleir på BEST Center i to uker.

Sirius og høstleir for de yngste
På hjemmebane er det også tilbud om trening for gruppene som ikke er på leir eller noen fra NM-gruppene som ikke har skolefri. 

Brystgrossisten Jørgen Scheie Bråthen fikk med seg den første uken på Mallorca men måtte hjem til skole og fortsetter med god trening hjemme. 

Klubbens C-grupper startet høstferien med Sirius treningssamling. Tema for samlingen var bryst teknikk, og Børge, TK og Anna fulgte svømmerne gjennom en tettpakket dag med trening, video, sosialt og ballspill. Veldig gøy for alle involverte 🙂

Frank og Magnus Danmark rundt
På klubbens stamsted Danacup Sportcenter i Hørring står klubbens sportssjef Frank Pedersen på kanten sammen med Magnus Lindhjem.

Det er UM, A1 og B1 som har dette tilbudet, og de kombinerer en ukes trening med stevne i Thisted Cup i forkant. Fasilitene er gode, forholdene er kjente og treningene er akkurat så harde som de skal være for ungdom i god treningsalder. 

Topp fasiliteter for landtrening på Dana Cup Sportcenter i Hjørring.

Full fart på Lambertseter

I tillegg til alt annet gøy kan vi også melde om stor aktivitet på klubbens intensivkurs på hjemmebane. I tillegg er det en hel del barnehager som har kurs denne uken. 

Glade barn på hjemmebane og tung trening på fire destinasjoner.

Go Lambern 🙂