Mesterskapets siste øvelse. Hvem har det lille ekstra igjen til en bra avslutning?

De yngste starter ballet, og Kia får inn en fin pers der crawletappen er hele 2 sekunder raskere enn det hun splittet i LÅMØ. Det var en flott avslutning fra debutanten, eneste jente kvalifisert i sin klasse.

Alle 2002 gutta går også solid frem, både på medley og i sammendraget. Kevin Khuu slår inn på en gledelig 3. plass.

2001 klassen sto det ganske likt mellom Julius og Henrik om hvem som skulle ta 6. plassen sammenlagt. Begge perser i sine løp, men Julius drar fra på poeng og ender først i sammendraget med Henrik en plass bak. 7. plass for Henrik innebærer at han har avansert hele fem plasser på rankingen fra LÅMØ og det er sterkt.

Hos 2001 jenter ser vi Eva gjøre en fin forbedring på sin medley. Det føyer seg inn i rekken på flere solide løp fra henne gjennom mesterskapet.

Celine demonstrerer god evne til å hente seg inn etter en original og spontan ryggvending under sin medley.

Celine gjør et løp som er veldig solid på alle svømmearter. Eneste glippen kom på rygg da hun bokstavelig talt møter veggen etter 75 meter i en ryggvending som godt kunne kommet noen meter senere for hennes del. Men hun redder seg godt inn og holder et flott driv inn til en solid ny pers. Andrea Holmboe noterer også ny pers i stevnets siste øvelse. Det samme ser vi fra Andrea Helmersen.

De eldste jentene har også en fin avslutning på mesterskapet. Marte gjør 2.16,5 i et løp der ryggen var vesentlig bedre enn tidligere denne sesongen. Augi og Kati svømmer begge like over pers, men med positive undertoner; Katinka gjør en vesentlig bedre fly enn på morgenen, og ryggen har et fint driv med offensiv svømming hele veien. Augusta gjør sin beste brystetappe “ever” på en 200 medley og har en avslutning på crawl som er tøff og sterk fra første til siste tak.

Når vi summerer opp lander Marte og Celine på førsteplass i sammendraget, og Fritiof Bjerner drar i land en flott andreplass i sin debut med Kevin Khuu hakk i hæl på andre. Patrick får også en velfortjent andreplass i sammendraget, etter et mesterskap der han virkelig har levert gode løp som perler på en snor.

Lambertseter blir beste klubb. Med et rekordstort antall kvalifiserte fra Lambertseter (23!) har dette virkelig vært et mesterskap som monner i klubbens jubileumsår. Og mens vi sikter mot de neste 50 kan vi antyde at vi såvidt har kommet i gang…

Takk for et flott ÅM. Spesielt vil klubben takke alle foreldre og svømmere som har stilt opp og gjort helgen til en fest på hjemmebane.