Bli fastbruker i Lambertseter Svømmeklubb

Bli fastbruker

For å bli fastbruker på Lambertseter Bad kan du komme innom administrasjonen, eller henvende deg til butikken for å få hjelp til å registrere deg. Her får du et skjema der du fyller ut dine personalia samt for hvor lang avtale du ønsker å ha. Du kan velge mellom 3, 6, eller 12 måneder. Du betaler for angitt periode i butikken og får utdelt nøkkelbrikke som skal benyttes hver gang for å komme inn i garderoben (hoveddøren til hallen vil alltid være åpen i fastbrukertidene).

Det er også mulig å registrere fastbrukermedlemskap ved å sende inn skjemaet nedenfor. Fyll inn alle feltene og betal beløpet for ønsket periode + depositum på nøkkelbrikke (kr 150,-) på bankkonto 7878 06 36199 (må merkes tydelig med navn på personen det gjelder).

Så fort pengene er registrert på konto, programmerer vi din nøkkelbrikke og sender deg en bekreftelsesmail. Dersom du velger student, må kopi av studentbevis sendes til fastbruker@lsvk.no 

NB. Det er ikke mulig å foreta booking av tid før innbetalingen er regstrert hos oss.. Det betyr at så fort du har mottatt en bekreftelse fra oss om at betaling er mottatt og nøkketagg er klar, så kan du booke tid i anlegget, ikke før.

Klikk her for å se åpningstider for basseng og styrkerom

Billett/kort Voksen Student Honnør
Årsavtale 4100 2900 3100
Halvårsavtale 2600 2000 2200
3 måneders avtale 1700 1150 1350

150 kr i depositum på nøkkelbrikke kommer i tillegg.

 

Registrer nytt fastbruker medlemskap

Fyll ut skjemaet for å bli ny fastbruker
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
    Velg et av alternativene under.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Hvordan fornye din fastbrukeravtale?

For eksisterende fastbrukere, kan man fornye sitt abonnement ved å komme innom administrasjonen eller butikken.

Du kan også velge å betale til vår bankkonto, 6062.06.31313, beløpet for ønsket periode (merkes tydelig med navn på personen det gjelder). Så fort pengene er registrert på konto, programmerer vi din nøkkelbrikke og sender deg en bekreftelsesmail. Dersom du velger student, må kopi av studentbevis sendes til fastbruker@lsvk.no.

X