Wang toppidrett

Visjon

WANG Toppidrett Oslo skal legge til rette for at talentfulle og motiverte svømmere får en optimal trenings- og prestasjonsutvikling gjennom en solid forankret utviklingsfilosofi. Vår akademiske plattform og treningstilbud er for svømmere som ønsker å utvikle sitt potensial maksimalt mot et topp nasjonalt og senere internasjonalt nivå.

Vår filosofi er basert på Norges Svømmeforbunds (NSF) sportslige plan. Gjennom et tett samarbeid med ressurspersoner i NSF og Olympiatoppen, samt involvering av utøverne selv og deres klubbtrenere, skal vi sikre at alle utøverne i gruppa får et best mulig tilpasset opplegg med utgangspunkt i deres individuelle mål og de ferdighetskrav som knyttes til målene.

Vi legger stor vekt på å skape et sterkt treningsmiljø med fokus på høy treningskvalitet, mestringskultur og idrettsglede. «Beste praksis» ligger til grunn for vår inngang til treningen.

Trening og fasiliteter

Planlegging, gjennomføring og evaluering av all svømmetrening gjøres av våre trenere i samarbeid med aktuelle klubber. Sportssjef og trener vil være i tett dialog med Norges Svømmeforbund og deres ressurspersoner.

NSF ser svært positivt på at et slikt tilbud blir tilgjengelig for topp nasjonale utøvere i Oslo og Akershus og ønsker å være en støttespiller til trenerne og utøverne i miljøet.  Svømmeelevene ved WANG Toppidrett Oslo vil ha tre felles svømmeøkter per uke i Tøyenbadet.

Trenere

Beda Leirvaag, Sportssjef Wang – 926 69 367 – beda@lsvk.no

Joacim Lilleåsen, Trener – 922 25 497– joacim@lsvk.no

Joacim i dag elitetrener i Lambertseter Svømmeklubb, som har vært Norges beste svømmeklubb i fem av de seks siste årene. Han har 20 års erfaring som trener på alle nivåer og har de siste ti årene vært en del av trenerteamet rundt landslaget. Joacim var ansvarlig trener for Sara Nordenstam da hun vant EM-gull og kvalifiserte seg til OL i 2012 og har ellers hatt flere landslagssvømmere, nordiske mestere og norske rekordholdere blant sine svømmere.  Joacim er utdannet Topptrener II fra NTNU/OLT.

Martin Gjerde Lester, Trener – 481 21 374 – martin@lsvk.no

Martin er hovedtrener i Lambertseter Svømmeklubb. Han har tidligere jobbet åtte år som sportssjef på NTG Bærum. Martin var ansvarlig trener i IL Varg som flere ganger ble beste klubb i Norge og han var treneren bak Anne Mari Gulbrandsens internasjonale gjennombrudd med tre bronsemedaljer i EM kortbane.

Martin har nærmere 20 års trenererfaring og gikk Topptrener I (NIH/OLT) i 2012.

Treningssamlinger

WANG Toppidrett arrangerer en treningssamling i året. Denne samlingen søkes lagt i samarbeid med WANG Toppidretts skoler i Fredrikstad og Stavanger.