Svømmeinstruktør helg

Lambertseter søker deg som ønsker deltidsjobb ved siden av studier eller lignende. Stillingen er timebasert og vi ønsker snarlig tiltredelse. Vi er på utkikk etter deg som kan jobbe helg. For å søke på stillingen må du ha fylt 18 år, og ha erfaring med å jobbe med barn. Det er også ønskelig at du har erfaring som svømmeinstruktør.

I hovedsak er det ca. 5 timer arbeid per uke, men det er muligheter for å jobbe mer. Stillingen vil være å planlegge og gjennomføre kurs for barn i alder fra 2-10. Alt av riktig utdanning og videreutdanning innen svømmeopplæring vil Lambertseter Svømmeklubb sørge for

– 18 år eller eldre
– Fleksibel
– Positiv og engasjert
– Utadvendt og kommuniserer godt med mennesker i alle aldre
– Ha gode samarbeidsevner
– Strukturert og ansvarsfull

Det er positivt om du har noe bakgrunn fra svømming, men vi gir deg nødvendig opplæring innen vårt felt.
Lønn etter avtale.

Arbeidstid og sted:
– Vi søker etter en som kan jobbe fredag til søndag.
– To til tre dager pr uke, dagtid
– Arbeidssted kan variere ettersom vi har kurs i flere bassenger rundt Oslo.

Lambertseter Svømmeklubb kan tilby:
– Et trivelig arbeidsmiljø
– Faglige utfordringer
– Konkurransedyktig lønn

Spørsmål angående stillingen rettes svømmeskoleansvarlig, Anette Fosby, on.kv1511522637sl@et1511522637tena1511522637
Søknad og CV sendes per mail til  on.kv1511522637sl@et1511522637tena1511522637.
Søknadsfrist: Snarest.