Svømmeinstruktør hverdag

Svømmeinstruktører til dag- og kveldsarbeid i hverdagen

Lambertseter svømmeklubb søker deg som ønsker deltidsjobb vedsiden av studier eller lignende. Stillingen er timebasert og vi ønsker snarlig tiltredelse. Vi er på utkikk etter deg som kan jobbe kveld eller dagtid i ukedager, og som liker å jobbe med barn. For å søke på stillingen må du ha fylt 18 år og ha erfaring med å jobbe med barn. Det er også ønskelig at du har erfaring som svømmeinstruktør.

I hovedsak så er det ca. 5 timer per uke, men det er muligheter for å jobbe mer. Stillingen vil være å planlegge og gjennomføre kurs med barn i alder fra 2-10. Alt av riktig utdanning og videreutdanning innen svømmeopplæring vil Lambertseter Svømmeklubb sørge for.

Kvalifikasjoner:
– 18 år eller eldre
– Fleksibel
– Positiv og engasjert
– Utadvendt og kommuniserer godt med mennesker i alle aldre
– Ha gode samarbeidsevner
– Strukturert og ansvarsfull

Det er positivt om du har noe bakgrunn fra svømming, eller har jobbet som svømmeinstruktør tidligere.
Lønn etter avtale.

Arbeidstid og sted:
– To til tre dager pr uke, dag, kveld eller helg.
– Arbeidssted kan variere ettersom vi har kurs i flere bassenger.

Lambertseter Svømmeklubb kan tilby:
– Et trivelig arbeidsmiljø
– Faglige utfordringer
– Konkurransedyktig lønn

Spørsmål angående stillingen rettes til Svømmeskoleansvarlig, Anette Fosby, on.k1506028403vsl@e1506028403ttena1506028403Søknad og CV sendes per mail til  on.kv1506028403sl@et1506028403tena1506028403.
Søknadsfrist: Snarest.