Visjon, verdier, mål

«Sammen mot toppen»

Klubbens verdier (ROS)

• Respekt:
    Vi respekterer hverandre for det vi står for. Liten eller stor, kursdeltaker eller landslagssvømmer. Det er lov å være annerledes, men vi skal vise respekt for hverandre.
  • Offensivitet:
    Vi tør å gå våre egne veier. Vi har en kultur hvor det er naturlig å presse seg selv fysisk og psykisk uten at det skal være så mye støy av det. Fordi det er gøy! Vi utfordrer oss selv med en positiv innstilling. Vi er ambisiøse, sultne og nysgjerrige. Vi skal gå først i sporet!
  • Samhold:
    Vi støtter hverandre i med- og motgang. Vårt samhold gjør at vi tør å si ifra, det skaper trygghet og danner grunnlag for nye prestasjoner. Vi bidrar alle positivt til felleskapet!

VI TØR Å GI OG FÅ «ROS»!

Virksomhetside
Vi utvikler svømmere i trygge, morsomme og motiverende omgivelser.

Hovedmål

«Det beste miljøet for å utvikle seg som svømmer»

«Svømmere kvalifisert til OL Tokyo 2020»

«Skal tilby svømmeopplæring med høyest kvalitet i Norge, og lære flest å svømme».

Delmål
For å nå vårt hovedmål mener vi at klubben må ha fire svømmere over 850 FINA-poeng til enhver tid. For å lykkes med dette må vi øke vår anleggskapasitet frem til 2020. I tillegg er det viktig at vår organisasjon er preget av kompetanse, struktur og entusiasme.

• Aktivitetsutvikling: Vi skal ha fire svømmere over 850 FINA-poeng til enhver tid.
  • Anleggsutvikling: Vi skal øke anleggskapasiteten.
  • Organisasjonsutvikling: Vi skal ha en organisasjon preget av kompetanse, struktur og entusiasme.

Facebook innlegg

Takk til Øyvind Thorsen for fantastiske bilder av alle store øyeblikk under NM i Trondheim 🙂 ... Se merSe mindre

Se på Facebook

Beste klubb junior og nummer to for senior! Mange flotte prestasjoner og forbedringer av våre svømmere.

Marte blir beste svømmere av juniorene, og vi har 5 svømmere inne på topp 20 av seniorene.

Takk for fire flotte dager i Trondheim!
Nå ønsker vi alle en god sommer og vel møtt til nye sesong i August 🙂
... Se merSe mindre

Se på Facebook