Nyhetsarkiv

Les siste nyheter og aktualiteter fra LSvK
Eliten til Bergen

Eliten til Bergen

11 av klubbens beste svømmere dra til Bergen Swim Festival for å perse og ha det gøy. Med Sara Sjøstrøm og flere fra den Europeiske eliten på plass blir det en helg med fart og spenning!

ÅM 2018 -Beste klubb!

ÅM 2018 -Beste klubb!

Lambertseter blir beste klubb i ÅM 2018. Med god margin. Det skal være vanskelig å trene med lav kvalitet i Lambertseter. Vi skal være best på å trene bedre enn godt, sier sportssjef Frank Pedersen i en kommentar. Etter fem øvelser var svømt vant vi mesterskapet med 30 poeng totalt. Kun tre poeng unna vår egen rekord fra 2013.

ÅM – 200 medley

ÅM – 200 medley

Tre medaljer og en hel rekke sterke forbedringer oppsummerer siste avdeling av ÅM 2018. Lambertseter ender som beste klubb sammenlagt. Suverent best faktisk.

ÅM – 100 fly

ÅM – 100 fly

Tre sølvmedaljer som smaker av gull. Lambertseter fortsetter fremgangen på 100 fly med en serie sterke løp. Nå gjelder det å samle poeng idet vi nærmer oss siste øvelse og sammendraget både individuelt og for klubb.

ÅM – 200 bryst

ÅM – 200 bryst

Selma Flesche ledet an da 2005-gjengen leverte varene i en strålende tredje avdeling. Lambertseter har sterke tradisjoner på 200 bryst, og det er tydelig at våre yngste svømmere har planer om å ta dette videre.

Facebook innlegg

Vi teller flyere til utdeling på skolene 🙏 og gleder oss til intensivkurs og AquaCamp i sommer! 😁💦#aqucamp2018 #intensivkurs #sommer #svømmingergøy ... Se merSe mindre

Se på Facebook

I Lambada Swimwear er det gode tilbud på klubbtøy. ... Se merSe mindre

Se på Facebook