Påmelding

All påmelding til kurs i regi av Lambertseter Svømmeklubb skjer gjennom påmeldingsportalen Tryggivann.no.

Rask veiledning for påmelding:

1. Vil du melde på deg selv eller barn(a) på svømmekurs må du først registrere en bruker på deg selv (barnet registrerer du senere i prosessen) på Tryggivann.no.

2. Når brukerkontoen er opprettet vil du motta en mail med en bekreftelseskode.
Klikk på linken «Aktiver ny konto» på denne siden. Tast inn ditt brukernavn og din aktiveringskode for å aktivere.

3. Deretter kan du logge på, velge ønsket kurstype og melde på, og NÅ registrerer du barn(a). (Aktivitetsskolen, Synkron og AquaCamp finner du under kurstypen «annet».)

PS! Alle kursdeltakere, uansett alder, må registreres med fødselsdato.

Veiledning for å opprette bruker finner du her.

Veileding for å melde på kurs finner du her.

Mobil må registreres under «mobilnr» slik at du mottar SMS ved feks. avlysning eller annen viktig informasjon vi trenger å sende ut raskt. Det er også viktig at du ikke huker av på «ikke motta massemail» da dette fører til at du ikke vil motta informasjon på mail i det hele tatt.

Prioritering av kursplasser:

1. Alle som går på kurs får fortrinnsrett på neste kursrunde. Fortrinnsretten holdes normalt en uke. Husk at det er fortrinnsrett på plass, men ikke på ønsket tid og sted.

2. De som står på venteliste får tilbud om plass. (meld på venteliste via Tryggivann.no) Husk å bekrefte om plassen ønskes.

3. Alle andre kan melde seg på. Ledige kursplasser legges ut på Tryggivann.no og påmelding bekreftes umiddelbart via epost.