Lambertseter reiste hjem som beste klubb i Uddevalla, i konkurranse med Bærum og de lokale svenske klubbene. 

Det ga 16000 kroner i premier til klubben og vil gi reduserte kostnader på fremtidige treningsleire med Olka Sportsreiser. 

Stevnet ble akkurat den helgen trenerne siktet mot. Det var en god gjennomkjøring med mye strevnetrening, mange starter på alle som var med, og enda flere for de som fikk finaler på kvelden.

Rebekka med hat-trick på fly
Som en av de få som har holdt treningen ved like gjennom sommeren har Rebekka markert seg i oppstarten med stabil trening og allerede god aerob kapasitet. Hvordan ville dette slå ut på første stevne?

Ikke helt uventet fikk vi gleden av å se Rebekka perse på alle sine fly-øvelser. Med seks sekunder ned på 200 fly allerede har hun lagt lista høyt for sesongen. 

God nok stevneoppvarming?
Christopher Augustsson viste også gode takter tidlig i sesongen. Han leverte bra på alle øvelser, spesielt 200 medley.

En liten prat med Ronnie og Henrik Christiansen dagen før om «hvor mye oppvarming i vann trenger man for å være klar?» ga noen tips for gode rutiner. Henrik hadde svømt 12.000 meter gjennom lørdagens innsvøm, konkurranser, finaler og utsvømming, og delte sine erfaringer med unge Augustsson.

Om det var dette som gjorde 200 medley dagen etter til et av de bedre løpene vi har sett av Christopher, vet Christopher mest om selv. Flott levert var det uansett!

Stina “all-over-the-place”
Stina svømmer fort både på 200 medley og viser seg som en habil crawlsvømmer på stafettene med 1.00 på 100 fri.

2.27 på 200 bryst er også noe av det bedre vi har sett av henne på kortbane. Kult å få et sånt løp helt i starten av sesongen!

Benjamin og Selma i utvikling
Benjamin tar UM krav på 100 rygg med 1.01.9 og Selma perser i finalene og får gode plasseringer.

Allerede rask svømming fikk vi se også av Henrik Christiansen og Silje Mikkelborg. Utover dette var det mye god innsats og som nevnt mange starter og en solid gjennomkjøring.

Slike stevner er et supert supplement til all grunnlagstreningen svømmerne får gjort nå i starten av sesongen.

Vi gleder oss til fortsettelsen 

X