Bli fastbruker i Lambertseter Svømmeklubb

Bli fastbruker

Som fastbruker hos oss kan du trene både styrke og svømming så mye du vil innenfor de tilgjengelige tidspunktene.

For å bli fastbruker på Lambertseter Bad kan registrere deg på nett, eller du komme innom butikken for å få hjelp til registreringen. Du betaler for angitt periode i butikken (helst mandag-torsdag mellom kl. 17-20), eller via nettbetaling til konto 7878 06 36199 (må merkes tydelig med navn på personen det gjelder, samt fastbruker). Så fort pengene er registrert på konto, programmerer vi din nøkkelbrikke og sender deg en bekreftelsesmail. Dersom du velger student, må kopi av studentbevis sendes til fastbruker@lsvk.no eller fremvises i skranken. 

NB. Det er ikke mulig å foreta booking av tid før innbetalingen er regstrert hos oss. Det betyr at så fort du har mottatt en bekreftelse fra oss om at betaling er mottatt og nøkketagg er klar, så kan du booke tid i anlegget, ikke før.

Klikk her for å se åpningstider for basseng og styrkerom

Billett/kort Voksen Student Honnør
Årsavtale 4100 2900 3100
Halvårsavtale 2600 2000 2200
3 måneders avtale 1700 1150 1350

+150 kr i depositum på nøkkelbrikke.

 

Skjema for registrering av ny fastbrukeravtale:

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
    Velg et av alternativene under.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 Hvordan fornye din fastbrukeravtale?

For eksisterende fastbrukere kan man fornye ved å betale til vår bankkonto 7878 06 36199, beløpet for ønsket periode (merkes tydelig med navn på personen det gjelder). Så fort pengene er registrert på konto, programmerer vi din nøkkelbrikke til fornyet gyldighet og sender deg en bekreftelsesmail. Du kan man fornye abonnement ved å komme innom administrasjonen eller butikken.

X