Masters

Lambertseter Svømmeklubb har en treningsvillig og sosial mastersgruppe. Masters er et godt alternativ for utøvere som har sluttet, men som i voksen alder ønsker å prøve seg igjen. Man trenger ikke ha vært aktiv konkurranseutøver tidligere for å delta i Masters, men man må ha en viss treningshastighet og må kunne svømme alle fire svømmearter.

Mange av våre masterssvømmere har deltakelse i NM, EM og VM for mastersvømmere som mål for treningen er. NM Masters, normalt i mars, er for mange årets høydepunkt. Her får man både testet konkurranseformen og hatt det veldig hyggelig sosialt sammen med rundt 500 ande masterssvømmere. Masterskonkurranser er inndelt i aldersgrupper i femårs intervaller: 25-29 år, 30-34 år, 35-39 år osv. For stafettlag gjelder klassene: 100-119 år, 120-159 år, 160-199 år osv.

Treningstider
Tirsdag kl 21.00-22.15 – Lambertseter bad
Torsdag kl 21.00-22.15 – Lambertseter bad
Søndag kl 18.30-20.00 – Holmlia bad

Terminliste
Oktober: Mastersstevne i København
Mars: NM Masters
Vår/sommer: EM eller VM Masters
I tillegg kan man delta i approberte stevner, noen av de har også mastersklasser.

Treningsavgift: 1600 kr pr halvår
Medlemskontingent: 200 kr pr kalender år
Startlisens NSF: 750 kr (må betales ved deltakelse i konkurranse, inneholder også forsikring)

Kontaktperson Masters:  Petter Stoebner