Rekruttstevne med Lambertseter Svømmeklubb

Gledelig fremgang på hjemmebane

Det var en solfylt og varm helg i Januar, og Lambertseter Bad var fyllt til randen av svømmere og supportere.

Fremgang blant de yngste er gledelig å se, og det er tydelig at LÅMØ er i fokus med bare noen måneder unna.

Fantastisk dugnads innsats i 2019

Dedikerte og generøse foreldre og svømmere har bidratt med nærmere 3600 dugnadstimer i 2019 og gjort det mulig for Lambertseter å arrangere 5 stevner på hjemmebane, i tillegg til rekruttstevner.

-Vi er utrolig fornøyde med innsatsen, sier Caroline Brinchmann, som sitter med oversikten over dugnads innsatsen. Første helgen i Januar arrangerte klubben den store Foreldrefesten. Det var god stemning og nydelige tapas-buffét.

Kretssekretær søkes

Oslo svømmekrets ivaretar idrettene Svømming, stup, synkron og vannpolo i Oslo og har til sammen 9 medlemsklubber.

I Oslo trener alle klubbene på flere bad , mens stup, synkron og vannpolo primært trener på Tøyenbadet.

Jolann under EM-kravet

Jolann Bovey leverte sterk svømming på 200 bryst under helgens Amsterdam Swim Cup. Med 2.12,84 er han under krav til EM langbane som går i Budapest i Mai.

Patrick Toth perser på 200 fri med 1.56,39 og svømte også B-finale på 200 fly under stevnet.

Julepremiefesten

Svømmere og foreldre var invitert til festlig lag på Lambertseter bad.

Den tradisjonelle Julepremiefesten ble en stor suksess med skikkelig trøkk både på mixed-stafetten og foreldrestafetten.

EM-sølv til Henrik

Henrik Christiansen overbeviste i EM kortbane med nok en stilsikker 1500 fri. Han reiser hjem med EM-sølv og ny nordisk rekord (14.18,15) på distansen, og er stadig nærmere italienske Patrinieri idet nok et sjekkpunkt på veien mot neste sommers OL er unnagjort.

Dette er Henriks niende internasjonale seniormedalje.

Klar for EM

Med fire svømmere til EM kan Lambertseter stille meg eget lag på mixed-stafetten.

Eva, Stina, Jørgen og Henrik er klare til å gi gass i Glasgow!

Timon på landslaget

Timon Øverby svømmer seg inn på junior landslaget med en “helt konge” 400 fri på Bærum Open.

Med slag i slag av nye perser på våre yngste svømmere er Lambertseter i god rute til LÅMØ.

january, 2020

11janAll Day12Arena Open