Rekruttstevne med Lambertseter Svømmeklubb

Årsmøte 2021

Styret inviterer til årsmøte i Lambertseter Svømmeklubb 27. Mai

Nettbasert kretsdommerkurs i Februar!

Kanskje passer det å bruke litt tid på å bli dommer nå?

I tillegg til at du lærere masse om barnas aktivitet, får du som dommer får du VIP-plass under stevner, og slipper kafévakt under publikumsbading i helgene

Topp dugnads innsats i 2020

Dedikerte og generøse foreldre og svømmere har bidratt med 2868 dugnadstimer i 2020 og gjort det mulig for Lambertseter å arrangere flere stevner på hjemmebane, denne gangen under strenge smittevernsregler.

-Vi er utrolig fornøyde med innsatsen, sier Caroline Brinchmann, som sitter med oversikten over dugnads innsatsen.

Februar Challenge!

Vi savner å trene sammen og har lyst til å samles igjen!

Derfor har vi lagd en spennende utfordring til deg og dine, som vi håper du vil bli med på 😊

Du trenger ikke være en del av klubben for å delta.

Lockdown i Oslo – Ingen svømming foreløpig

Som de fleste sikkert har fått med seg er det nå innført svært strenge smittevernsregler i Oslo kommune.

Vi gleder oss til å se dere alle igjen på Lambertseter Bad eller andre basseng, til aktivitet og glede i vann.

Hold deg i gang så lenge, og ta vare på deg selv 🙂

Julebrev Lambertseter Svømmeklubb og hall 2020

Jeg vil med dette benytte anledningen til å ønske alle våre medlemmer og foreldre en fredelig jul og et godt nytt år med nye og spennende utfordringer.

Men først, hvordan skal en oppsummere et år som 2020?

Oppdatering om smittevern

Med en ny nedstengning er det litt stillere enn normalt på Lambertseter bad, spesielt hva gjelder voksne brukere. Vi håper å snart kunne ønske våre fastbrukere og publikum tilbake.

Henrik mot nye høyder

Med 7.25 på 800 fri i Budapest sist helg, gjør Henrik det 3. raskeste løpet gjennom tidene på 800 fri.

Løpet var så jevnt splittet av man får frysninger av å lese splittene. 3.43 og 3.42 er negativ splitt i et løp han hadde god kontroll på.

Klubben i mitt hjerte

Har du er hjerte som banker for Lambertseter Svømmeklubb? Da kan du gi oss en stemme i “Klubben i mitt hjerte” og bli med å spleise på nytt treningsutstyr for konkurranseavdelingen.

Nytt fra USA

Nye USA-svømmere denne høsten er Marte Løvberg og Astrid Halvorsen. Der er sesongen godt i gang for jentene, selv om Corona-situasjonen har gitt dem en litt ukonvensjonell start på oppholdet.

Marte og Astrid joiner Lambertseter-svømmerne Fridtjov Mørk og Nikolas Almås, som allerede har vært i USA flere år og kombinerer studier med konkurransesvømming.

february, 2021

No Events