Rekruttstevne med Lambertseter Svømmeklubb

Henrik mot nye høyder

Med 7.25 på 800 fri i Budapest sist helg, gjør Henrik det 3. raskeste løpet gjennom tidene på 800 fri.

Løpet var så jevnt splittet av man får frysninger av å lese splittene. 3.43 og 3.42 er negativ splitt i et løp han hadde god kontroll på.

Klubben i mitt hjerte

Har du er hjerte som banker for Lambertseter Svømmeklubb? Da kan du gi oss en stemme i “Klubben i mitt hjerte” og bli med å spleise på nytt treningsutstyr for konkurranseavdelingen.

Nytt fra USA

Nye USA-svømmere denne høsten er Marte Løvberg og Astrid Halvorsen. Der er sesongen godt i gang for jentene, selv om Corona-situasjonen har gitt dem en litt ukonvensjonell start på oppholdet.

Marte og Astrid joiner Lambertseter-svømmerne Fridtjov Mørk og Nikolas Almås, som allerede har vært i USA flere år og kombinerer studier med konkurransesvømming.

Fremgang i UM

Med “Nordens Paris” som bakteppe fikk Lambertseters UM-svømmere tre dager med et konkurranseprogram litt utenom det vanlige.

På plass i Tromsø

Ventetiden er over, vi er klare for UM.

Men rene hender og masker på, har våre kvalifiserte UM-svømmere tatt veien til Tromsø for å vise seg fra sin beste side.

Korona Cup 2020

Begrenset tilgang til vann på vårparten ble møtt med nye treningsformer og et konkurransekonsept som utfordret allsidighet og omstilling.

Lambertseter SvK benyttet anledningen godt og hevdet seg i Korona Cup, både på enkeltøvelser og sammenlagt.

Kronerulling på bursdagen

Bli med å feire! Vi har mye å glede oss over, la oss gi håp til fortsettelsen

Frisk svømming på Lambertseter Open

Fin fremgang på våre egne svømmere under Lambertseter Open.

Stina Kajsa ledet an i en landslagstropp stinn av trening, og vi får stadig flere svømmere kvalifisert for sesongens mesterskap.

Nye svømmere

Vi ønsker velkommen til våre nye mesterskapssvømmere Ingalill, Jørgen, Hilmar og Jonathan!

Lambertseter Open for tomme tribuner

Det tradisjonelle stevnet på Lambertseter bad kommer denne sesongen i et utfrivillig tilpasset format uten publikum.

Det viktigste er at svømmerne får konkurrere, kommenterer stevneleder Caroline Brinchmann.

november, 2020

No Events