Glimt fra UM/ NM junior 2018

Nå starter OL!

Nå starter OL!

Sammen med resten av den norske OL-troppen er Henrik og Ronnie på plass i Tokyo, Japan 😊

NM i Bergen

NM i Bergen

29 svømmere fra Lambertseter inntok Bergen og AdO arena for et etterlengtet NM. Det ble mange oppturer. 

Kjærlighet i koronaens tid

Kjærlighet i koronaens tid

Endelig stevne på hjemmebane igjen.

-Det er perser, det er krav, men mest av alt gleden av å kunne konkurrere igjen. UM-trener Sindri Jakobsson var strålende fornøyd etter helgens stevne. Han var ikke alene.

-Jeg vet hvor tøft disse utøverne har hatt det og det å endelig se dem klare til start og få oppleve mestring, det betyr utrolig mye for meg, forteller treneren. Helgens stevne ble en breddemarkering for Lambern.

Aktivitetscamp i Hvervenbukta uke 28

Aktivitetscamp i Hvervenbukta uke 28

Sted: Ungdommens Motorsenter Hvervenbukta og Hvervenbukta Tid: Uke 28: Mandag 12. juli til torsdag 15. juli, alle dager kl. 09.00-15.00 Transport: Felles avreise fra Hauketo stasjon kl 09.00, og felles levering på Hauketo kl 14.45, alle dager. Alder: 10-15 år Maks 36...

Uliana til nye nivåer

Uliana til nye nivåer

Uliana Gorlova svømte sine beste løp noensinne i BSF og tok nok en gang ny juniorrekord på 1500 fri, kun to sekunder bak Irene Dalbys 30 år gamle seniorrekord.  

Jentene tar tre-dobbelt på både 50 og 100 bryst, og Elitetrener Joacim Lilleåsen gleder seg allerede til å komme tilbake til Bergen for NM langbane om knappe tre uker.

Trygg utesvømmer i gang!

Trygg utesvømmer i gang!

Sommeren står for døren og fokuset på svømmeferdigheter er like aktuelt som alltid.Med

NRK på banen med «Hele Norge svømmer» har det vært en fantastisk uke for alle som er opptatt av svømmeopplæring og trygghet i vann. 

Gratis svømmekurs i sommer!

Gratis svømmekurs i sommer!

I sommer har vi igjen gleden av å kunne tilby gratis svømmeopplæring for barn og ungdom! Dette arrangeres av svømmeklubbene Lambertseter Svømmeklubb, SK Speed og Oslo Idrettslag Svømming, i samarbeid med Oslo Idrettskrets og Oslo Kommune. Dette er en fantastisk...

Camp Lambertseter i uke 30

Camp Lambertseter i uke 30

Velkommen til Camp Lambertseter!  Vi inviterer i år til en unik camp! Du kan få med deg både svømming, friidrett og bryting i løpet av en uke! Svømmingen, som foregår på Lambertseter bad, vil ha fokus på opplæring og teknikk i tillegg til varierte vannaktiviteter. På...

Vellykket årsmøte

Vellykket årsmøte

Torsdag 27. mai avholdt Lambertseter svømmeklubb sitt årsmøte. Tilstede på kontoret var klubbens styreleder Håvard Bekk, dirigent Øyvind Thorsen, styremedlem Sonja Navelsaker og daglig leder Petter Stoebner.

Rekordhelg!

Rekordhelg!

Det var duket for høyt nivå og gode prestasjoner under helgens elitestevne på Lambertseter Bad. Et eksklusivt lite publikum fikk oppleve topp svømming etter lange måneder med nedstengning.

Hjemmefavorittene skuffet ikke; Det ble notert norsk rekord på Stina Kajsa Colleou på 200 bryst og norsk juniorrekord på 1500 fri for Uliana Gorlova. 

july, 2021

No Events

X