Svømmeopplæring med Lambertseter Svømmeklubb

Digitalt årsmøte 27. Mai

Ordinært årsmøte 2021 holdes 27.mai 2021 kl 19.00

Møtet avholdes kun digitalt ved forhåndspåmelding.

Vi åpner for rehab-trening

Nå åpner Lambertseter Bad for trening i basseng og styrkerom for personer med legeerklæring på at de har behov for dette i forbindelse med rehabilitering og opptrening.

Ny ansatt i svømmeskolen

Sist uke fikk vi en ny ansatt i administrasjonen, og vi har gleden av å ønske Gard Schile Myhre velkommen som ny ansvarlig for begynneropplæring/ svømmeskolen i Lambertseter svømmeklubb.

Fornyet sponsor-støtte

I en turbulent tid for klubben er det gledelig å melde om at fire av klubbens sponsorer gjennom mange år, har valgt å fortsette sin støtte til Lambertseter svømmeklubb.

Er du vår nye trenerkollega?

Lambertseter svømmeklubb har lyst ut to ledige stillinger for å forsterke trenerteamet og ta neste steg på basistrening.

Er du vår nye kollega?

Årsmøte 2021

Styret inviterer til årsmøte i Lambertseter Svømmeklubb 27. Mai

Nettbasert kretsdommerkurs i Februar!

Kanskje passer det å bruke litt tid på å bli dommer nå?

I tillegg til at du lærere masse om barnas aktivitet, får du som dommer får du VIP-plass under stevner, og slipper kafévakt under publikumsbading i helgene

Topp dugnads innsats i 2020

Dedikerte og generøse foreldre og svømmere har bidratt med 2868 dugnadstimer i 2020 og gjort det mulig for Lambertseter å arrangere flere stevner på hjemmebane, denne gangen under strenge smittevernsregler.

-Vi er utrolig fornøyde med innsatsen, sier Caroline Brinchmann, som sitter med oversikten over dugnads innsatsen.

Februar Challenge!

Vi savner å trene sammen og har lyst til å samles igjen!

Derfor har vi lagd en spennende utfordring til deg og dine, som vi håper du vil bli med på 😊

Du trenger ikke være en del av klubben for å delta.

may, 2021

No Events