Svømmeopplæring med Lambertseter Svømmeklubb

Klar for EM

Med fire svømmere til EM kan Lambertseter stille meg eget lag på mixed-stafetten.

Eva, Stina, Jørgen og Henrik er klare til å gi gass i Glasgow!

Timon på landslaget

Timon Øverby svømmer seg inn på junior landslaget med en “helt konge” 400 fri på Bærum Open.

Med slag i slag av nye perser på våre yngste svømmere er Lambertseter i god rute til LÅMØ.

Hat-trick for Uliana på Nordisk

Uliana reiser hjem fra Nordisk på Færøyene med 3 individuelle gull i tillegg til gull og sølv på stafett.

En god debut i sitt første internasjonale stevne

Nordisk rekord på NM

NM kortbane i Stavanger var et godt mesterskap for Lambertseter med mange høydepunkter og opplevelser.

Klubbens svømmere reiser hjem med solide personlige forbedringer, en nordisk rekord og Jørgen Scheie Bråthen som nyslått landslagssvømmer.

Klar for NM i Stavanger

Lambertseter Svømmeklubb sender 25 svømmere til NM kortbane i Stavanger. I dag braker det løs.

Du kan følge klubben på Instagram og Facebook.

EM-klar etter Nordsjø

For Lambersterer ble Nordsjøstevnet en god gjennomkjøring før NM og EM. Jørgen Scheie Bråthen dundret under minuttet for første gang og er EM klar med 59,2 på 100 bryst.

Medaljebonuser 2019

Gode resultater gir også bonuser. Her er oversikten over medaljebonuser hittil i 2019.

Henrik debuterer i ISL med Team Iron

Henrik deltar i helgen i sitt første ISL stevne med Team Iron som han er en del av.

Lagene kjemper i 2 ligaer, to Amerikanske og to Europeiske lag mot hverandre i tre ulike konkurranser.

Beste klubb NM Ungdom

Lambertseter blir beste klubb under Ungdoms NM i Bergen. Solide perser og topp innsats preget helgen og på siste dag dro vi ifra i sammendraget da Uliana, Elias, Celina og Sander knuste feltet på 4×100 medley mixed.

Gleder seg til NM Ungdom

19 feststemte svømmere fra Lambertseter setter kursen mot Bergen for en helg med fart og spenning.

december, 2019

29novAll Day01decBarracuda Race