Svømmeopplæring med Lambertseter Svømmeklubb

Daglig leder fratrer

Petter Stoebner slutter som daglig leder i Lambertseter svømmeklubb og Lambertseter svømmehall AS.

Han fratrer umiddelbart.

LÅMØ 2021

Et år på etterskudd fikk vi endelig oppleve LÅMØ.

Lambertseter ble beste klubb og markerte seg godt i de eldste årsklassene. Over hele linja var det sterke løp og stor fremgang. sammenlagt seier for både gutter og jenter 06, samt jenter 05.

Publikumsbading åpen!

Endelig kan du svømme uten å måtte booke på forhånd.

Badet er nå åpnet for publikumsbading i helgene!

Feil på Tryggivann.no – påmelding ikke mulig

Tryggivann.no er nede, så inntil videre får ingen logget inn på tryggivann.no, meldt på til svømmeopplæring eller sett "min side". Utvikler jobber med saken, men det kan ta noe tid. Vi har tilgang til en back-up database og får mulighet til å sende ut mail til alle...

Sydstrand-sprinten i høljeregn!

På årets beste dag for Open Water stilte 36 svømmere under 14 år på Sydstrandsprinten. De skulle bli våte så det holdt!

Rekord og god stemning på Ulvøen

Det ble tegnet ny deltagerrekord på årets Ulven Rundt. Med 179 svømmere på den lengste løypa og 36 på Sydstrandsprinten var det en feststemt gjeng som stilte til start. Og de ble ikke skuffet.

Camp Lambertseter

Uke 30 arrangerte vi Aquacamp i samarbeid med Lambertseter bryteklubb og Lambertseter idrettsforening.

Aquacamp

Uke 31 og 32 gjennomførte vi Aquacamp.

40 barn var med på ulike vannaktiviteter innendørs to ganger daglig og hadde lek og aktiviteter utendørs.

OL epilog

OL ble ingen suksess for Henrik. Ingen finaler og langt over sitt beste nivå. Nå sikter han videre mot nye mesterskap.

Våre nye trenere

Våre tre nye trenere er endelig i gang! Vi ønsker Jens Fridorff Bruno Langlois og Deniz Hekmati velkommen i Lambernfamilien.

september, 2021

No Events