Helgens stevne på Marienlyst i Drammen ble et stevne preget av mange øvelser og lange dager. Endel lyspunkter ble det likevel. Vi er midt i en ny grunnlagsperiode og de fleste kom inn i dette stevnet etter noen uker med mye trening. Det stiller desto større krav til at svømmerne har gode rutiner på mat og hvile, og klarer å nullstille seg mellom hvert løp.

Det var mange bokser pastasalat og matpakker å se på stevnet. Rutinene for restitusjon og forberedelser til løp sitter godt i Lamberngjengen.

Endel som perser på dette stevnet, og Elitetrener Joacim Lilleåsen fremhever spesielt Patrick Toth sin 200 fly som et av lyspunktene.

2.14,01 er ny pers, og spesielt gledelig er det å se et så sterkt og jevnt splittet løp i slutten av en tøff treningsuke. Patrick splitter 29,69/34,66/35,40/34,26. Tøff avslutning og en god tid.

Patrick Toth imponerer med en sterk 200 fly på langbane. Ny pers med 2.14,01 i en periode med mye mengde er knallbra!

Patrick Toth imponerer med en sterk 200 fly på langbane. Ny pers med 2.14,01 i en periode med mye mengdetrening er knallbra!

Et annet gledelig høydepunkt var Hedda Mørk som gjør 2.54,39 på 200 bryst. Det er under kravet til NMjr med god margin, og innebærer en gledelig forlengelse av sesongen for en Hedda i stormende utvikling.

Hedda viste også gode takter på 200 bryst under ÅM, men der ble hun disket for et kick for mye i undervannstaket. Denne gangen satt teknikken perfekt, og hun får full uttelling med et offensivt løp der hun satser fra start og får en vel fortjent NM-billett.

Marienlyst Open har direkte finaler på hver øvelse. Stor stas med innmarsj før siste heat, og i tillegg stafetter med kvalifisering på morgenen og finaler på ettermiddagen etter pause. Stafettene ga fin anledning for å få med seg ekstra løp, og å justere taktikk og teknikk fra forsøk til finale. Og det var flere som benyttet anledningen til å levere sine beste flyingetapper “ever”. Øverst på listen over bra flyingetapper ser vi Patrick (56,88), Jenny (1.00,60), Katinka (1.01,03), Maren Helene (1.03,81) og Celine (1.01,56).

Bra levert og som vanlig god stemning under stafettene. Neste stopp blir OI Open om 2 uker. Fortsatt med seriøs trening i kroppen.

Lambertseter har sterke tradisjoner for god lagsvømming. På Marienlyst Open ble det mange stafetter og flere som leverte sine beste tider "ever".

Lambertseter har sterke tradisjoner for god lagsvømming. På Marienlyst Open ble det mange stafetter og flere som leverte sine beste tider “ever”.

X