Rekruttstevne med Lambertseter Svømmeklubb

ÅM 2024 -Beste klubb

Samling i toppen for LSvK på ÅM! Vi blir suverent beste klubb med 21 poeng og har med hele 5 svømmere på topp seks.

Gratis Svømmekurs i Sommer!

I sommer har vi igjen gleden av å kunne tilby gratis svømmeopplæring for barn og ungdom!

Dette arrangeres av svømmeklubbene Lambertseter Svømmeklubb, SK Speed og Oslo Idrettslag Svømming, i samarbeid med Oslo Idrettskrets. Alle kursene er betalt av Oslo Kommune.

Ulvøen rundt 21. august 2024

I samarbeid med Nordstrand Triatlon arrangerer vi i Lambertseter Svømmeklubb det tradisjonelle Open Water arrangementet onsdag 21. august.

Et spennende tilbud for alle klasser som arrangeres i naturskjønne omgivelser kun 10 minutter fra Oslo sentrum.

Hilsen fra USA

Vi tar et sideblikk over til USA og hva som skjer der borte med fire Lambernsvømmere som har valgt å forlenge livet med konkurransesvømming i kombinasjon med høyere utdanning.

Alexis er klar for EM junior

EM junior blir neste stopp for Alexis Mørk. Etter en forrykende helg på Bergen Swim Festival er han offisielt inne i troppen til EM junior. Det blir individuelle starter på 50 og 100 rygg i tillegg til stafetter.
 LSvK sender fire svømmere til landslagets samling i juni.

Jørgen klar for EM!

Stockholm Swim Open ble en riktig innertier for Jørgen og Mari. Nye perser og klubbrekorder vitner om nye nivåer for begge. Med Jørgen under EM-kravet er det lov å glede seg til mer rask svømming utover sesongen.

Pizzabakeren

LSvK og Pizzabakeren Lambertseter har inngått en samarbeidsavtale i dag. Vi er veldig glade for å ønske Pizzabakeren velkommen til klubben.

Årsmøtet 2024 – Signert

Oppdatert innkalling til LSvK årsmøte 2024. Nå med relevante saksdokumenter. Husk at du må være registrert medlem i klubben for å ha stemmerett.

To nye æresmedlemmer

På årsmøtet som ble arrangert i mars fikk vi anledning til å vise en spesiell ære for to personer som har spilt en helt spesiell rolle i Lambertseter Svømmeklubb. Æresmedlemskap i klubben er en sjelden utmerkelse, og det er en desto større glede for klubben å kunne markere to personer som har gjort en innsats for LSvK  langt utover det man kan forvente.

LÅMØ 2024 -Beste klubb

Lambertseter ble beste klubb under LÅMØ 2024. Mønstringen ble arrangert i samarbeid med SK Speed på Manglerud bad, og vi kan uten å overdrive si at det ble en stor suksess på alle mulige måter.

june, 2024

No Events