Sesongen er i gang og på helgens Skjetten Open var det mye å glede seg over. 

Dobbelt gull på jentenes stafetter ble en flott markering fra en gjeng Lambertseter-jenter i fin utvikling. De tok førsteplassen både på medley og crawl stafettene.

De fikk følge av gutta på pallen, som tok både sølv og bronse med sine lag i yngste klasse. Trener TK Hilton var godt fornøyd med sine elever.

100% pers
Amanda Kurd Rønning, Elias Kristensen og Benjamin Toth gjorde et flott stevne og perset på alt de stilte opp i denne helgen. 

2.26,18 på 200 medley lover godt for Elias på vei frem mot ÅM som i år arrangeres på hjemmebane.

Bestemannspremien
Mina Khuu ble belønnet med bestemannspremien for jenter for mange gode løp. Hun svømte sterkt på 400 fri og 200 medley, og på å 50 fly ble det ny pers med 33,6. Minas 50 fri var enda raskere med 31,2, og dette ny personlig rekord og en fin andreplass i sin klasse. 

Ekstra stas var det at også storebror Kevin Khuu tok med seg hjem bestemannspremien for gutta, også han med allsidighet og gode resultater både på korte og lengre øvelser. 

Stinn brakke
Skjetten svømmehall var som vanlig fylt til siste plass, og svømmere fra et bredt utvalg klubber på Østlandet fikk prøve seg på kjente og ukjente øvelser. 

Ifølge trenerne var det god stemning, og i tillegg til god innsats i vannet var det også mye god sosial aktivitet på tvers av klubbene når det var litt tid mellom løpene.

Sverre på fly
Suvi Toiviainen er trener for C3 og C2, og der har de trent mye på vendinger og stevneregler i det siste for å være klar for stevne. 

-Mange som kan reglene godt allerede og noen har også begynt å svømme Låmø øvelser, forteller Suvi.  

Det var mye å være fornøyd med men hun nevner spesielt Sverre Gjøen Sandberg (2006) som svømte 100 fly allerede på sitt andre aproberte stevne. Gøy!

Bli med på stafett!
Suvi oppfordrer flere til å melde seg på stafettene, slik at de får oppleve lagfølelse og den gode stemning og spenningen. 

-Det er viktig for foreldrene at de melder barna på stafetter, sier en engasjert Suvi. Og husk at det ikke koster noe for foreldrene! Klubben betaler startavgift for lagene, avslutter treneren.

Jobber med detaljene
Trener Magnus Lindhjem er ny i klubben denne sesongen, og hadde sin første konkurranse som trener  på Skjetten Open denne helgen. 

Han har allerede hatt noen uker på kanten med sine nye grupper (A1 og B3), og det var fint å få oppleve svømmerne i konkurranse for første gang. 

-En ting er å se svømmerne i trening, men i konkurransesituasjonen kommer det tydelig frem hva vi må vektlegge spesielt i trening for hver enkelt i tiden fremover, forteller Magnus. 

Silje Jahr går i A1, som har fått Magnus som ny trener denne høsten.

-Jeg gleder meg over den gode innsatsen til hver enkelt, sier Magnus. Det er alltid gøy å være på stevner og se svømmere konkurrere. 

-Som trener er jeg alltid opptatt av å trekke ut elementer som kan forbedres. Vi skal kunne glede oss over personlige rekorder, og i tillegg klare å trekke ut detaljer som har vært bra i løp som eventuelt går over pers.

-Nøkkelen til fremgang er å ta med oss erfaringer fra konkurranser og jobbe videre med detaljene i trening, mener han.

Trener Lindhjem ser frem til en spennende sesong med Lambertseter og sine nye elever i A1 og B3. 

 

X