En Sirius samling er et ekstra tilbud for de yngste årsklassene i konkurranseavdelingen.

Uttak basert på nivå i trening og oppmøteprosent. Denne helgen var det flere trenere med, blant annet Beda og Suvi. Begge melder om bra innsats på treningene.

-Tema for samlingen var bryst teknikk, forteller Beda Leirvaag. Hun er rutinert som trener for Sirius, og har god erfaring med å formidle kunnskap på et høyt nivå tilpasset den unge målgruppen.

Engasjement....

Vi delte inn i arm baserte drills og bein baserte drills, fortsetter Beda. Filmet under vann og over vann og alle fikk med seg minst en teknisk oppgave å jobbe videre med. Vi hadde også 800 cr test med super innsats og gode prestasjoner!

Trener Suvi legger vekt på at dette var første Sirius samling for 2006-årgangen. Alltid like spennende å ønske en ny gjeng velkommen inn i dette tilbudet!

Flinke foreldre stilte opp og forberedte lunsj for svømmerne, og under lunsjen ble det besøk av Augusta og Sofie fra Eliteavdelingen. De hadde mye å fortelle om hvordan hverdagen er for de som representerer klubben på Norske mesterskap og trener 7-9 ganger i uka på høyt nivå.

Vi håper våre unge konkurransesvømmere hadde et godt utbytte av helgen.

X