Eliteavdelingen sparker i gang høstsesongen med OI Open som går av stabelen på Tøyenbadet. Samtidig gjester våre yngre grupper det tradisjonelle Olavslekene i Sarpsborg.

Mens de yngste skal ta tidlig buss lørdag morgen og overnatte på skole, har de eldste litt kortere vei til det lokale badet på Tøyen i Oslo.

Overnatting på skole blir sikkert en hit for B-gruppene. Det sosiale er en viktig del av det å være på stevne, og med alle samlet i et par rom med luftmadrasser blir det sikkert god stemning og mye gøy etter en stevnedag med mye fart og spenning.

Som vi fikk høre fra trener Tor Kristian Hilton er det LÅMØ som nå er det store fokuset for denne aldersgruppen. Det betyr at vi kan vente oss topp innsats og forbedringer på de lengste øvelsene i Sarpsborg.

 

D88R3348

Melina Holtan er en av flere Lambernsvømmere som satser på en kick-start på sesongen under OI Open.

 

Eliteavdelingens svømmere er nok godt ferdige med LÅMØ modellen, så der blir det mer spesialiserte øvelser. En ting trenerteamet gleder seg spesielt til er å se hvem som klarer å ta med seg den nye kick-teknikken inn i løpene sine. En hel del av svømmerne var med på seminar med den amerikanske coachen Bob Gillett i august, og vi har hatt jevnlige innslag med hans kick metode i treningen de siste månedene.

Så får vi se da, om det blir en skikkelig kick-start på konkurransesesongen også. Vi ønsker alle Lambernsvømmere lykke til med helgen, og hilser samtidig til våre Wangsvømmere, som fortsatt er på leir i Danmark.

X