En stor gjeng 2004-2008 svømmere fra Lambertseter satte solide spor etter seg på årets Olavslekene i Sarpsborg. 

Enya Bustgaard tok seniorkrav på 200 rygg (2.25,01) og det var over det hele stor fremgang hos hele troppen. Lambertseter ble også beste klubb under stevnet og fikk et generøst gavekort fra Swim Fast. Det var vi svært godt fornøyd med, spesielt tatt i betraktning at vi kun hadde med svømmere født 2004 eller yngre 🙂

Utvikling av ferdigheter
Resultatene er gledelige. I yngre årsklasser er det normalt å ha en generell fremgang, men spesielt gledelig å se at våre yngre svømmere utvikler seg og utmerker seg på ferdigheter som undervannsarbeid og teknikk. 

Børge Mørk, som er ny trener i de yngre gruppene poengterer at fremgangen på kick og undervannsarbeid generelt ikke er en tilfeldighet.

-Kick er ofte omtalt som den femte svømmearten, sier Mørk.

-Vi har satt et tydelig fokus på kick teknikk trening i de yngste gruppene og jeg gleder meg til å se svømmerne utvikle seg videre på dette, både i trening og konkurranser. 

-Repetisjon og kvalitet er nøkkelen, avslutter en optimistisk trener. 


Sosialt med overnatting

Olavslekene er et overnattingsstevne der vi bor på skolen som ligger rett ved hallen.

Det var populært med overnatting og veldig sosialt for våre unge svømmere. Energinivået var upåklagelig helt til siste lys ble slukket. 

Vi var så heldige å få en pensjonert italiensk kokk til å levere mat til oss på skolen, så vi kunne servere Lasagne ala Enzo med fargerik salat til. Egen italiensk buffè på Lambertseter svømmere. God mat og god stemning. 

Viktig med nok påfyll av mat under så lange dager. I tillegg til store matpakker kjøpte vi inn frukt og brødmat som supplement gjennom stevnet.


Engasjerte foreldre
 
Det var lange timer i hallen for de fleste, men tilreisende foreldre kunne ta en kopp kaffe med likesinnede utenfor hallen i fin høstsol mellom øvelsene.

Carina og Lise var med som ledere, sammen med barna som hadde overnattingsstevne for første gang. Tusen takk for god hjelp gjennom helgen!

Nå fortsetter den gode treningen for våre konkurransesvømmere og vi skal teste formen på ny under Speed Open om noen uker.

X