Denne helgen stiller Lambertseter med stor tropp på Asker Open og OBOS Cup. I tillegg er vi med på OBOS rekrutt lørdag formiddag.

Det er til sammen 158 blåkledte som skal i aksjon, i to forskjellige bassenger. 41 av dem er rekruttsvømmere. Ivrige nykommere gleder seg, både svømmere og foreldre.

Etter nylige opprykk i Januar har vi nå med en helt ny C3-gruppe i konkurranseavdelingen, der de fleste allerede nå er påmeldt sitt første approberte stevne. 

Siste sjekk før LÅMØ
B1, B2 og A1 har gjennomkjøring av de fleste LÅMØ øvelsene, en siste finpuss før det regionale mesterskapet som går om en drøy måned i Fredrikstad.

For de yngre svømmerne i C-gruppene er det fortsatt noen som skal få de siste øvelsene på plass denne helgen, og det har vært mye fokus på vendinger på treningene i det siste.

Lambertseter sportssjef Frank Pedersen er speaker i Asker, og følger det hele fra orkesterplass. Trenere i Asker er Magnus, TK og Martin. PÅ OBOS Cup stiller Børge, Anna L og Anna F. og på rekrutt har vi med Daniel Gard, Victoria, Per-Alexander og Rosana.  

Det skal bli en innholdsrik helg og vi gleder oss

Full fart nå...

X