Velkommen til rekruttavdelingen!

Rekruttavdelingen består av de tre høyeste nivåene i svømmeskolen. Etter rekruttavdelingen er det flere muligheter for videre utvikling. Neste steg vurderes ut ifra teknikk og ferdighet, alder og modenhet, motivasjon for å lære, oppmøte og deltagelse. Bruk de forskjellige emnene nedenfor til å bli kjent med rekruttavdelingen.

Nyheter Rekruttavdelingen
Deltakerrekord under Arena Rekrutt

Deltakerrekord under Arena Rekrutt

Arena Rekrutt ble avholdt på Lambertseter 11.november. Vi takker alle for en herlig innsats, både svømmere, lagledere, trenere og foreldre!

God Sommer fra Kursavdelingen!

God Sommer fra Kursavdelingen!

Sommeren er ekstra gøy for de som har lært seg å svømme gjennom vinteren.

Vi har hatt et travelt år fullt av kurs, stevner og andre aktiviteter. Nå skal vi ta noen uker fri og bare nyte sommeren.

Vi ønsker alle foreldre og barn en fin sommer og velkommen tilbake for nye kurs fra uke 35. Her er et lite tilbakeblikk på vårens aktiviteter.

Lambada Rekrutt og sommeravslutning

Lambada Rekrutt og sommeravslutning

Våre flotte rekruttsvømmere gjorde en fantastisk innsats under Lambada Rekrutt på søndag. Rykende engasjement både blant store og små.

Sosialt på Lambertseter Rekrutt

Sosialt på Lambertseter Rekrutt

I dag fikk vi hjelp av elitesvømmere under Lambertseter Rekrutt, Marte Løvberg husket godt den gode stemningen fra sin egen tid som rekruttsvømmer. Her sammen med Elise fra Lambertseter SK.

Hva er et rekruttstevne?

Hva er et rekruttstevne?

"Jeg syntes det var veldig trygt å ha bestekompisen min med meg da jeg skulle svømme mitt første stevne. Jeg hadde det kjempegøy!" sa Julian under Lambada Rekrutt, her sammen med sin venn Viktor.   Har du et barn som går på Sjøløve, Delfin eller Hai? Da vil det...

X