Tross deltakerrekord var det bare blide fjes å se under Arena Rekrutt på hjemmebane i går. 230 svømmere hadde tatt turen til Lambertseter for å delta på ukens høydepunkt. Det var bare så vidt plass rundt bassenget under innmarsjen og sangen tok slutt før alle var på plass, forteller speaker Børge Mørk. 

 

 – Det er utrolig flott å se alle barna våre klare til start, så ivrige og engasjerte, det gir virkelig godfølelsen før stevnestart, fortsetter Børge.

 

Heftig innsats

Det ble fire intense timer for alle både i bassenget og rundt omkring i svømmehallen. Dugnadsgjengen gjorde en formidabel innsats med alt fra tidtaking til smoothieshaking. Med duggvåte vinduer i vestibylen, topp humør i kafeen og svømmehallen suste dagen av gårde. All ære til en fantastisk gjeng med foreldre som vi er veldig stolte av i klubben vår.

 

Flotte svømmere

Dagens høydepunkter stod allikevel alle svømmerne for. Hva kan vel måle seg med glade smil, engasjerte heiarop fra bassengkanten og litt magevondt etter for mange kaker. Alt i alt å dømme en god oppladning til farsdagen etterpå. Vi takker for en flott dag på Lambertseter til alle som bidro, både svømmere, lagledere, trenere og foreldre fra samtlige klubber!

 

X