Skolesvømming

Lambertseter Svømmeklubb har i lang tid jobbet med skolesvømming på basseng i nærområdet vårt. Vi har stort fokus på godt samarbeid med skolen og de lærerne som bidrar sammen med oss i svømmeundervisningen. Alle våre trenere er utdannet gjennom Norges Svømmeforbund og som samarbeidspartner til skolene holder vi oss godt oppdatert på regelverk og retningslinjer fra Utdanningsdirektoratet og Oslo kommune. Vi vil gjerne jobbe sammen med din skole og hjelper deg på veien med anbefalinger rundt din bestilling.

 

Bestilling: bruk dette skjemaet for å legge inn din bestilling. Vi har minstepris på to timer og en minimum bestilling av to svømmeinstruktører pr skoleklasse.

Tid: Hverdager fra 08.00 – 14.00

Sted: Lambertseter bad, Oppsal Skole, Holmlia bad, Møllergata skole og andre bad i nærområdet.

Kartlegging: Lærer/pedagog fra skolen har selv ansvar for å sørge for at kartlegging blir gjennomført. Trenerne har erfaring med dette og hjelper gjerne til med organiseringen.

Spørsmål: send oss en e-post på post@lsvk.no eller ring oss på 22749400.

Skal du ha skolesvømming på Lambertseter bad? Last gjerne ned info om regler og rutiner.

Husk: Når det gjelder bestilling av tid og plass i svømmebassenget, så gjøres dette hos Utdanningsetaten (UDE).

Svømmelærere bestilles direkte hos Lambertseter svømmeklubb via skjemaet for bestillingsforespørsel.

 

Livredningsprøve: Om dine lærere trenger å ta livredningsprøven kan vi hjelpe med dette, les mer her. Vi tilbyr i tillegg en innføring i skolesvømming for lærere med liten erfaring fra før. Ønsker du å vite mer om dette, les her.

 

 Sikkerhet ved svømmeundervisning i skolen:

  • Alle voksne (lærere/assistenter/instruktører) som følger elever til svømmeundervisning må ha godkjent årlig prøve i livredning. 
  • Hvis elevene ikke er svømmedyktige skal det være to lærere/assistenter på de 15 første elevene tilstede ved undervisning. Deretter 1 lærer/assistent pr 15 elever.
  • Hvis elevene er svømmedyktige er minstekravet 1 lærer/assistent pr 15 elever.
  • Mer om krav til sikkerhet: http://skolesvommen.no/sikkerhet/

Lambertseter Svømmeklubb tilbyr også livredningskurs til lærere, les mer om tilbudet her.

X