Svømmeopplæring

Lambertseter Svømmeklubb dirver en av landets største og beste svømmeskoler. Vi har et bredt tilbud av svømmeopplæring på begynner- og videregående nivåer for barn, ungdom og voksne.

Å bli trygg i vann betyr mer enn å skape fremdrift

Lambertseter Svømmeklubb er medlem av Norges Svømmeforbund og arbeider etter forbundets prinsipper. Vi arbeider først med å bli trygge i vann ved å lære å orientere seg i og under vann, dykke, flyte, gli og skape fremdrift. Vi ønsker å hjelpe alle som deltar på svømmeoppælring hos oss å bli trygge i vann og dyktige svømmere. 

“Hver nordmann en svømmer, hver svømmer en livredder.” – Norges Svømmeforbund

Svømmeopplæring av høy kvalitet

Hovedmålet for svømmeskolen er å ha det beste miljøet for å lære å svømme og vår viktigste prioritet er å skape mest mulig aktivitet for mennesker i alle aldre. Vi har en stor svømmeskole og leverer svømmeopplæring for rundt 2000 deltakere ukentlig og tilbyr svømmeopplæring på Lambertseter bad, Holmlia bad, Hauketo skole, Rustad skole, Bøler bad og Oppsal skole.

For å kunne tilby svømmeopplæring av høy kvalitet er vi opptatt av følgende fokusområder:

Tett oppfølging 

  • Instruktørene jobber i små grupper
  • Deltakeren flyttes til neste nivå når hen er klar for det
  • Instruktørene legger inn kommentar og oppdaterer fullførte delmål på tryggivann.no, slik at du kan følge utviklingen digitalt

Dyktige instruktører

Lambertseter Svømmeklubb satser stort på kompetanseheving og utvikling av dyktige instruktører. Våre instruktører utdannes i Norges Svømmeforbund og er sertifiserte svømmeinstruktører. Alle våre instruktører tar også årlig livredningsprøve. Lambertseter Svømmeklubb er en av Oslos største arbeidsplasser for ungdom og unge voksne.

Finn riktig nivå

Vi har mange tilbud å velge i, bruk gjerne vår nivåvelger for å finne tilbudet som passer best for ditt barn. Det er viktig at du finner riktig nivå slik at vi kan gi ditt barn de riktige øvelsene og utfordringene.

Påmelding

Meld deg på venteliste og få tilbud om plass straks vi har en ledig plass.

Påmelding

Meld deg på venteliste for å få plass

Finn riktig nivå

Bruk vår nivåvelger

Priser og betingelser

Se våre priser og betingelser

X