Privattimer

Hos oss kan du ta privattimer i svømming!

Privattimer er for deg som ønsker tettere oppfølging og har egne mål og ønsker for hva som skal læres. Man må være over 16 år for å delta på privattimer. Privattimene gjennomføres på Lambertseter bad. En privattime er 45 minutter. Vi gjør oppmerksom på at ubrukte privattimer ikke blir refundert.

Nedenfor ser du et forslag til aktuelle tider for privattimer. Send oss en mail på privattimer@lsvk.no, så hjelper vi deg med å finne et tidspunkt som passer for deg.

Mandag Torsdag Lørdag Søndag

21.00-

22.15

07.30-

09.00

13.00-16.00 09.00-11.00

Priser

 

1 privattime 690kr
Dersom to personer deler en privattime 1200kr
Pakke med 4 privattimer 2500kr
Dersom to personer deler pakke med 4 privattimer 3800kr

Bestilling

Send en mail med navn, adresse, telefon, fødselsdato og hva du ønsker å lære til privattimer@lsvk.no. Betaling kontant eller med kort i forbindelse med første time.

Avbestilling

Avbetstilling må gjøres senest et 24 timer i forkant av privattimen. Sørg for at du får bekreftelse på avbestillingen. Dersom avbestilling skjer senere enn et døgn i forkant vil timen bli fakturert i sin helhet, faktura blir sendt.

Instruktører

Lambertseter Svømmeklubb satser stort på kompetanseheving og utvikling av dyktige instruktører. Våre instruktører utdannes i Norges Svømmeforbund og er sertifiserte svømmeinstruktører. Alle våre instruktører tar også årlig livredningsprøve. Lambertseter Svømmeklubb er en av Oslos største arbeidsplasser for ungdom og unge voksne.

Norges svømmeskole
X