Bli partner av Lambertseter Svømmeklubb

• Gi flere barn svømmeopplæring, gjør en forskjell
  • Bli mer synlig lokalt, få økt lønnsomhet

Bli partner

Alle midler fra våre partnere går til mer svømmeopplæring – bli partner og gjør en forskjell.

Du har flere muligheter for å bli partner. Vi skreddersyr svært gjerne en avtale med deg, eller du kan velge en av våre standardavtaler.

• Standardavtaler: Gull-, Sølv- eller Bronsepartner
  • Sponse et spesifikt svømmestevne
  • Sponse en spesifikk svømmeopplæring, for eksempel Aktivitetsskolen (AKS).

Som partner blir du også en del av et lokalt og spennende partnernettverk

Lambertseter Svømmeklubb Partnernettverk bygger opp en lønnsom møteplass som gir din bedrift muligheten til å utvikle nye og sterke relasjoner, bli mer synlig lokalt og øke egen inntjening.

Partnernettverket inviterer til regelmessige frokostmøter, hvor våre partnere får spennende og relevant innhold, god frokost, og ikke minst – muligheten til å skape gode og varige relasjoner for framtidig vekst og økt lønnsomhet. Kom og bli mer kjent med partnernettverket før du bestemmer deg. Møtene holdes på Lambertseter bad.

Delta på Partnernettverksfrokost torsdag 25. april 2024 kl. 08.30-10.00 på Lambertseter Bad

Partnernettverk passer for bedrifter som ønsker å bli mer synlig lokalt, og få nye og gode relasjoner og forretningsmuligheter.
Bli kjent med de som allerede er en del av Partnernettverket, og vurder deretter om dette passer for din bedrift.

Velkommen til LSvK Partnernettverk.

Meld deg på frokostmøtet allerede i dag til siri@lsvk.no

Sammen mot toppen

Vi jobber etter verdiene respekt, offensivitet og samhold.

“Sammen mot toppen” er klubbens visjon og fletter sammen alt det beste med å være en eliteklubb med stor bredde i barne- og ungdomsidretten og med et tydelig samfunnsoppdrag innen svømmeopplæring.

Bli ambassadør for Langbølgen Bad & Aktivitetshus.

I dag har Lambertseter Bad sprengt kapasitet, til tross for åpningstider fra kl. 05:30 til 22:30 hverdager, kl. 20.00 lørdager, kl. 21.30 søndager.

Vi ønsker å mangedoble tilbudet. Med Langbølgen Bad & Aktivitetshus vil badet være tilgjengelig for publikum slik at bading, lek og stuping kan foregå samtidig med svømmeopplæring, egentrening for mosjonister og svømmetrening for konkurransesvømmerne.

For mer informasjon om Langbølgen Bad & Aktivitetshus: ­­­­www.langbolgen.no

Våre partnere