Bli partner av Lambertseter Svømmeklubb

  • Gi flere barn svømmeopplæring, gjør en forskjell
  • Bli mer synlig lokalt, få økt lønnsomhet

Lambertseter Svømmeklubb ble stiftet i 1965 og er en av landets største og mest profilerte svømmeklubber med 2 700 medlemmer. De aller fleste medlemmene er fra bydelene Nordstrand, Søndre Nordstrand og Østensjø. 

 Lambertseter Svømmeklubb har en konkurranseavdeling på rundt 200 svømmere. Den største aktiviteten i klubben er svømmeskolen. Hver eneste uke lærer 70 instruktører 2 000 barn, unge og voksne å svømme. Behovet er fortsatt veldig stort. Norske barn og voksne er dårligst i Skandinavia til å svømme.  

Fakta:

  • Kun 40% av 10-åringene klarer svømmekravet i Norge
  • Kun 64% over 18 år kan svømme 200 meter. Tilsvarende tall i Danmark og Sverige er henholdsvis 73% og 86%.
  • 87 døde av drukning i 2020 (i trafikken døde til sammenligning 95)

Tall fra undersøkelser gjort for Norges Svømmeforbund og Redningsselskapet 2021.

 Alle midler fra våre partnere går til mer svømmeopplæring – bli partner og gjør en forskjell.

Bli partner

Du har flere muligheter for å bli partner. Vi skreddersyr svært gjerne en avtale med deg, eller du kan velge en av våre standardavtaler.

  • Standardavtaler: Gull-, Sølv- eller Bronsepartner  
  • Sponse et spesifikt svømmestevne
  • Sponse en spesifikk svømmeopplæring, for eksempel Aktivitetsskolen (AKS).

Som partner blir du også en del av et lokalt og spennende partnernettverk

Lambertseter Svømmeklubb Partnernettverk bygger opp en lønnsom møteplass som gir din bedrift muligheten til å utvikle nye og sterke relasjoner, bli mer synlig lokalt og øke egen inntjening.

Partnernettverket inviterer til regelmessige frokostmøter, hvor våre partnere får spennende og relevant innhold, god frokost, og ikke minst – muligheten til å skape gode og varige relasjoner for framtidig vekst og økt lønnsomhet. Kom og bli mer kjent med partnernettverket før du bestemmer deg. Møtene holdes på Lambertseter bad.

Delta på neste frokostmøte torsdag 11. mai 2023 kl. 08.30-10.00  

Du møter svømmeren Henrik Christiansen, som er tilbake i det internasjonale toppsjiktet, etter et par tøffe år. Kanskje her er tips og hente når vi står fast vi andre også.  Vår nyeste partner  Lappen Trafikkskole skal presentere seg, det blir nyheter fra klubben, og som alltid – muligheten til å skape nye relasjoner over en god frokost.

For mer informasjon og påmelding, kontakt sponsoransvarlig Siri Bangfil, siri@lsvk.no 

Sammen mot toppen

Vi jobber etter verdiene respekt, offensivitet og samhold.   

“Sammen mot toppen” er klubbens visjon og fletter sammen alt det beste med å være en eliteklubb med stor bredde i barne- og ungdomsidretten og med et tydelig samfunnsoppdrag innen svømmeopplæring.

Bli ambassadør for Langbølgen Bad & Aktivitetshus.

I dag har Lambertseter Bad sprengt kapasitet, til tross for åpningstider fra kl. 05:30 til 22:30 hverdager, kl. 20.00 lørdager, kl. 21.30 søndager.

Vi ønsker å mangedoble tilbudet. Med Langbølgen Bad & Aktivitetshus vil badet være tilgjengelig for publikum slik at bading, lek og stuping kan foregå samtidig med svømmeopplæring, egentrening for mosjonister og svømmetrening for konkurransesvømmerne.

 For mer informasjon om Langbølgen Bad & Aktivitetshus: ­­­­(link kommer, nettsiden lanseres snart)

Lambertseter Svømmeklubb drifter Lambertseter bad

Lambertseter Bad ble bygget i 1971 som et publikums-, skole- og idrettsbad. I 2003 ble badet truet med nedleggelse. Lambertseter Svømmeklubb tok initiativ og reddet badet ved å inngå en driftsavtale med kommunen. Siden 2004 har vi driftet badet.  

Våre partnere

X