Bli partner av Lambertseter Svømmeklubb

  • Gi flere barn svømmeopplæring, gjør en forskjell
  • Bli mer synlig lokalt, få økt lønnsomhet

Bli partner

Alle midler fra våre partnere går til mer svømmeopplæring – bli partner og gjør en forskjell.

Du har flere muligheter for å bli partner. Vi skreddersyr svært gjerne en avtale med deg, eller du kan velge en av våre standardavtaler.

  • Standardavtaler: Gull-, Sølv- eller Bronsepartner  
  • Sponse et spesifikt svømmestevne
  • Sponse en spesifikk svømmeopplæring, for eksempel Aktivitetsskolen (AKS).

Som partner blir du også en del av et lokalt og spennende partnernettverk

Lambertseter Svømmeklubb Partnernettverk bygger opp en lønnsom møteplass som gir din bedrift muligheten til å utvikle nye og sterke relasjoner, bli mer synlig lokalt og øke egen inntjening.

Partnernettverket inviterer til regelmessige frokostmøter, hvor våre partnere får spennende og relevant innhold, god frokost, og ikke minst – muligheten til å skape gode og varige relasjoner for framtidig vekst og økt lønnsomhet. Kom og bli mer kjent med partnernettverket før du bestemmer deg. Møtene holdes på Lambertseter bad.

Delta på neste frokostmøte torsdag 7. Desember 2023 kl. 08.30-10.00

Velkommen til et nytt innholdsrikt og hyggelig frokostmøte på Lambertseter Bad. Møtet er for våre eksisterende og framtidige samarbeidspartnere.  Har du vurdert nytten av å bli med i et lokalt partnernettverk? Er du nysgjerrig på hva det kan bidra til for din bedrift? Kom og finn det ut. Dette er et uforpliktende møte som ikke koster noe.

Du får servert en god frokost, får høre nytt fra badet og svømmeklubben, og ikke minst – du får muligheten til å skape nye og gode relasjoner i ditt lokalmiljø. Denne dagen skal vi snakke om hvordan vi sammen kan lage en fantastisk flott lokal innsamling til årets TV Aksjon, som i år går til Redd Barna. TV Aksjonen Oslo kommer og forteller hva pengene som samles inn i år går til.

Meld deg på frokostmøtet allerede i dag til siri@lsvk.no

Sammen mot toppen

Vi jobber etter verdiene respekt, offensivitet og samhold.   

“Sammen mot toppen” er klubbens visjon og fletter sammen alt det beste med å være en eliteklubb med stor bredde i barne- og ungdomsidretten og med et tydelig samfunnsoppdrag innen svømmeopplæring.

Bli ambassadør for Langbølgen Bad & Aktivitetshus.

I dag har Lambertseter Bad sprengt kapasitet, til tross for åpningstider fra kl. 05:30 til 22:30 hverdager, kl. 20.00 lørdager, kl. 21.30 søndager.

Vi ønsker å mangedoble tilbudet. Med Langbølgen Bad & Aktivitetshus vil badet være tilgjengelig for publikum slik at bading, lek og stuping kan foregå samtidig med svømmeopplæring, egentrening for mosjonister og svømmetrening for konkurransesvømmerne.

 For mer informasjon om Langbølgen Bad & Aktivitetshus: ­­­­(link kommer, nettsiden lanseres snart)

Lambertseter Svømmeklubb drifter Lambertseter bad

Lambertseter Bad ble bygget i 1971 som et publikums-, skole- og idrettsbad. I 2003 ble badet truet med nedleggelse. Lambertseter Svømmeklubb tok initiativ og reddet badet ved å inngå en driftsavtale med kommunen. Siden 2004 har vi driftet badet.  

Våre partnere

X