Wang Toppidrett

Lambertseter svømmeklubb
Wang toppidrett

Visjon

WANG Toppidrett Oslo skal legge til rette for at talentfulle og motiverte svømmere får en optimal trenings- og prestasjonsutvikling gjennom en solid forankret utviklingsfilosofi. Vår akademiske plattform og treningstilbud er for svømmere som ønsker å utvikle sitt potensial maksimalt mot et topp nasjonalt og senere internasjonalt nivå.

Vår filosofi er basert på Norges Svømmeforbunds (NSF) sportslige plan. Gjennom et tett samarbeid med ressurspersoner i NSF og Olympiatoppen, samt involvering av utøverne selv og deres klubbtrenere, skal vi sikre at alle utøverne i gruppa får et best mulig tilpasset opplegg med utgangspunkt i deres individuelle mål og de ferdighetskrav som knyttes til målene.

Vi legger stor vekt på å skape et sterkt treningsmiljø med fokus på høy treningskvalitet, mestringskultur og idrettsglede. «Beste praksis» ligger til grunn for vår inngang til treningen.

 Trening og fasiliteter

Planlegging, gjennomføring og evaluering av all svømmetrening gjøres av våre trenere i samarbeid med aktuelle klubber. Sportssjef og trener vil være i tett dialog med Norges Svømmeforbund og deres ressurspersoner.

NSF ser svært positivt på at et slikt tilbud blir tilgjengelig for topp nasjonale utøvere i Oslo og Akershus og ønsker å være en støttespiller til trenerne og utøverne i miljøet.  Svømmeelevene ved WANG Toppidrett Oslo vil ha tre felles svømmeøkter per uke i Tøyenbadet.

Treningssamlinger

WANG Toppidrett arrangerer en treningssamling i året. Denne samlingen søkes lagt i samarbeid med WANG Toppidretts skoler i Fredrikstad og Stavanger.

Trenere

Lambertseter Svømmeklubb er stolte av å ha to av våre dyktige trenere med i Wang Toppidrett.

Martin Gjerde Lester

Martin Gjerde Lester

Sportssjef og trener

 

E-post: martin@wang.no

Telefon: +47 481 21 374

Martin er hovedtrener i Lambertseter Svømmeklubb. Han har tidligere jobbet åtte år som sportssjef på NTG Bærum. Martin var ansvarlig trener i IL Varg som flere ganger var kåret beste klubb i Norge, og han var treneren bak Anne Mari Gulbrandsens internasjonale gjennombrudd med tre bronsemedaljer i EM kortbane. Martin har nærmere 30 års trenererfaring og gikk Topptrener I (NIH/OLT) i 2012.

Bruno Langlois Bergene

Bruno Langlois Bergene

Trener

 

E-post: bruno@lsvk.no

Telefon: +47 450 89 226

 Bruno er tidligere landslagssvømmer i Canada der han fullførte sin Bachelorgrad i Idrett fra Université Laval. Han har vært hovedtrener i BSC (2015-2021). Bruno har lang erfaring som trener for alle nivåer fra rekrutt til elite.

X