Påmelding

All påmelding til svømmeopplæring i regi av Lambertseter Svømmeklubb skjer gjennom påmeldingsportalen Tryggivann.no.

Rask veiledning for påmelding

1. Vil du melde på deg selv eller barn(a) på svømmeopplæring må du først registrere en bruker på deg selv (barnet registrerer du senere i prosessen) på Tryggivann.no.

2. Når brukerkontoen er opprettet vil du motta en mail med en bekreftelseskode.
Klikk på linken “Aktiver ny konto” på denne siden. Tast inn ditt brukernavn og din aktiveringskode for å aktivere.

3. Deretter kan du logge på, velge ønsket nivå og melde på, og NÅ registrerer du barn(a). (Aktivitetsskolen og AquaCamp finner du under “annet”.) Merk at hos oss er det som regel ventelister som ligger tilgjengelig for påmelding. På barne- og ungdomskursene tar vi inn nye barn hver måned, mens voksenkurs starter 3 ganger i året. Tilbud om plass sendes på e-post.

PS! Alle deltakere, uansett alder, må registreres med fødselsdato.

Veiledning for å opprette bruker finner du her.

Veileding for å melde på svømmeopplæring finner du her.

Mobil må registreres under “mobilnr” slik at du mottar SMS ved feks. avlysning eller annen viktig informasjon vi trenger å sende ut raskt. Det er også viktig at du ikke huker av på “ikke motta massemail” da dette fører til at du ikke vil motta informasjon på mail i det hele tatt.


Prioritering av kursplasser

1. Alle som går på ordinære barne- og ungdomsgrupper beholder sin plass til man melder seg ut. Voksne som går på kurs får fortrinnsrett på neste kursrunde. Fortrinnsretten holdes normalt en uke. Husk at det er fortrinnsrett på plass, men ikke på ønsket tid og sted.

2. De som står på venteliste får tilbud om plass så fort det blir ledig. (meld på venteliste via Tryggivann.no) Husk å bekrefte om plassen ønskes. Tilbud sendes på e-post, og har du registrert et mobilnr får du også beskjed på SMS.

3. Alle andre kan melde seg på. Når vi har ledige plasser legges disse ut på Tryggivann.no og man kan melde seg på direkte. Påmelding bekreftes umiddelbart via epost.

X