Rekruttsvømmerne koste seg med skreddersydd opplegg både på bassengkanten og i vannet forrige uke. Da arrangerte vi høstmoro med stasjonstrening, stafetter og hinderløyper. Foreldre og søsken ble bedt med inn på bassengkanten for å se og høre på.

 

Storslagent besøk

Det var stor stas blant både barna og foresatte da de fikk møte 6 elitesvømmere fra Lambertseter Svømmeklubb, som fortalte litt om hverdagen sin som toppsvømmere. Svømmerne kunne fortelle at de trener både 10 og 12 ganger hver uke, noe som gjorde dypt inntrykk på de aller fleste. Barna var allikevel mest interessert i å få vite hva svømmerne drev med utenom bassenget og de måtte svar på spørsmål som;

– Har du en vanlig jobb? Og – Hva gjør du på fritiden din?

Silje, Henrik og Stina Kajsa kom på besøk onsdag 14.november. De gjorde en strålende innsats i vannet.

 

Mye lærevilje

Etter presentasjonen på bassengkanten fikk rekruttsvømmerne være med elitesvømmerne på forskjellig stasjonstrening i bassenget. Der fikk de øve seg på undervannsfase i brystsvømming, startstup, vendinger og ryggstart. Det var også en liten stasjon med hinderløype som nok var barnas favoritt. Elitesvømmer Stina Kajsa var imponert over nivået til svømmerne og hvor fort de lærte seg de forskjellige elementene.

– Det var tydelig at barna synes det var gøy å være rundt oss, de tok mye kontakt og stilte utfordrende spørsmål, forteller hun.

 

Det ble en litt annerledes kveld både for barna på rekrutt og elitesvømmerne som ble avsluttet med morostafetter hvor både barna og de voksne svømmerne deltok sammen på lag.

– Det beste med kvelden var stafettene, da var vi alle på lag og konkurranseinstinktet til barna kom virkelig frem. Vi tullet sammen og ble veldig sammensveiset som gjeng, ler Stina Kajsa.

 

Stort engasjement

Lambertseter Svømmeklubb har mange engasjerte og dyktige svømmere som stiller opp for å dele sin kompetanse på tvers av klubben, dette er vi veldig stolte av. Vi satser på å arrangere lignende aktivitetsdager til våren. Vi takker alle som stilte opp og spesielt Silje, Stina Kajsa, Henrik, Jørgen, Ole-Mikal og Tuva. Her er noen tilbakemeldinger fra barna som var med på høstmoro.

X