Søndag 2.juni møtte 175 håpefulle svømmere på kanten på Lambertseter bad. Det var klart for sesongens siste rekruttstevne, Lambada Rekrutt, på hjemmebane. Morgentimene ble som vanlig brukt til rigging og forberedelser blant foreldre og ansatte i Lambertseter Svømmeklubb.

Stolt hjelper

Det er mye som skal på plass og koordineres før et slikt arrangement. Rekruttsvømmer fra Lambertseter Svømmeklubb, Bo, var en av de heldige som fikk være med på riggingen.  Lite visste han om alle de spennende rommene og lagrene i kjelleren på Lambertseter bad.

– Det var gøy å være med på, jeg fikk utforske mange rom som ikke visste fantes i svømmehallen, forteller Bo.

Stevneleder for Lambada Rekrutt, var veldig fornøyd med å ha med seg Bo som var til stor hjelp med både små og store oppgaver.

Mye er lov

Stemningen var som vanlig meget god underveis i stevnet og de aller fleste klarte å møte til rett tid og i riktig bane. Uansett så er det meste lov på et rekruttstevne, hoppe uti vannet i stedet for å stupe, svømme en annen svømmeart enn den som du står oppført på, starte litt etter de andre i heatet ditt og sist men ikke minst; spise så mange kaker du har lyst på!

Det var til sammen syv klubber som deltok og vi er veldig fornøyde med både stemningen og heiaropene fra samtlige deltakere, trenere og foresatte. Tusen takk for god innsats både på land og i vann!

Sesongen er nå på hell og vi minner om sommeravslutningen for rekrutt onsdag 5.juni. Vi ønsker også samtlige en god sommer etter hvert!

X