Denne helgen inviterer vi til klubbens mest tradisjonsrike stevne; Lambertseter Open.

Hele 1644 individuelle starter,  331 svømmere og 29 klubber er påmeldt, så dette blir en helg med mye fart og liv i hallen. Her bør det lokale publikum kjenne sin besøkelsestid.

Finaler
Etter å ha prøvd ut litt forskjellige formater de siste årene har årets utgave av Lambertseter Open en finaleavdeling lørdag (starter 16.30) der hele 6 øvelser går som A- og B-finaler.

IMG_7947

Blir det finaleplass for noen av disse gutta fra A-gruppa i helgen?

Dette har vist seg å være svært populært, og spesielt de litt yngre svømmerne som ikke er bortskjemt med innmarsj og finaler får her oppleve litt ekstra spenning når de får kjempe om en plass i finalen.

Kvalkrav
Det er også endel svømmere som fortsatt trenger krav for å delta på UM og NM jr., som er sesongens første delmål, så lista legges høyt og fokuset er på topp.

Elitetrener Joacim Lilleåsen gleder seg til helgen og har forventninger om å se fortsatt stigning fra OI Open.

-Jeg forventer å se at svømmerne er et steg nærmere sitt beste nivå. Under OI Open viste de mye bra. Nå bør hjemgangene sitte enda bedre og på de kortere øvelsene bør vi tørre å gå til enda tidligere i løpet, forteller en passe spent elitetrener.

-Marte og Niksja er avgårde med landslaget på høydeleir men resten av våre beste har fått trent bra og virker klare for å vise seg fra sin beste side, fortsetter han. 

Testresultater lover godt
Det er alltid populært å svømme sesongens første kortbanestevne og nå med så mye god trening i kroppen kan dette bli ekstra gøy.

Tider i trening og resultater på tester for svømmerne i Eliteavdelingen viser at vi er på god vei mot noe som skal bli veldig bra. Helgen vil vise hvor langt vi har kommet på den veien.

Velkommen til god stemning og full fres på Lambertseter bad 🙂

 

 

X