Jeg hadde gleden av å være trener for Lambertseter-svømmerne på årets Landsstevne for utviklingshemmede i helgen. Det har vært en fantastisk opplevelse å kunne få med de tre svømmerne som jeg har trent nå siden juletider med på stevne for første gang.

Det var også første gang jeg som trener hadde med svømmere i konkurranse. Svømmerne mine hadde til sammen 5 individuelle starter, der hvor Johann Lund Andersen og Marius Gard Haugen deltok på 25 fri og Helge Bush Gløtta deltok på 25 fri, 25 bryst og 25 rygg.

IMG_5456

Helge Bush Gløtta og Marius Gard Haugen var begge strålende fornøyde med sin 25 fri. -Kjempegøy! sa gutta selv når de ble intervjuet av avisen etter løpet.

Stevnet tok sted i fine Lambertseter svømmehall. Hele arrangementet var veldig høytidelig og fint organisert av klubben. Det var lagt opp til premieutdeling for hver øvelse i tillegg til at alle fikk deltagerpremie. På den måten følte alle de 63 unike svømmerne, på ulikt nivå, seg spesielle og som vinnere alle sammen.

Energien og gleden på Lambertseter bad denne helgen var helt ubeskrivelig. Med bra musikk og glade og motiverte utøvere kan man faktisk ikke be om noe mer på et så stort idrettsarrangement. Det var både utøvere som hadde deltatt i store internasjonale konkurranser, og utøvere som var på sitt første stevne noen gang.

Jeg og svømmerne som deltok i helgen, gleder oss masse til det som venter fremover med treninger og flere konkurranser. Vi vil også prøve å få med oss flere Lambertseter-deltagere i fremtiden.

Emma Sofie Augustsson, instruktør hos Lambertseter svømmeklubb

Se svømmeforbundets omtale av stevne her

X