Det var en fin gjeng med 22 svømmere fra klubbens B-grupper som dro avgårde grytidlig lørdag morgen i buss fra Lambertseter svømmehall.

Målet var Olavshallen i Sarpsborg, og det tradisjonsrike stevnet Olavslekene. Daniel, Tor Kristian og Pero var med som trenere, og det skulle bli en fin helg med mange gode løp med gode perser, ja noen av dem var til og med virkelig gode og kvalifiserte til kinderegg.

Trener Daniel forteller at samtidig som de aller fleste leverte gode perser var det enda flere som klarte å ta med seg arbeidsoppgaver fra trening inn i løpet på stevne!

-Mange av utøverne imponerte her, ved å vise store forbedringer i forhold til å legge opp løp og å holde teknikk og oppgaver gjennom løpet, rapporterer en fornøyd Daniel etter stevnet.

-Alt i alt var det en god del perser og mange gode løp uavhengig av pers, samtidig som flere fikk prøvd seg litt ut av komfortsonen med nye løp eller løpsopplegg!

Tor Kristian fremhever spesielt fremgang fra sine elever på de lengre distansene. Det er tydelig at LÅMØ er fokus for mange av utøverne.
Det var spennende og gøy å bo på skole. Et herlig kaos av luftmadrasser, matpakker, pokemon-bonanza og vått treningstøy overalt satte en fin ramme rundt en flott sosial kveld på skolen rett ved svømmehallen.
Kvelden forløp uten nevneverdig dramatikk bortsett fra noen uheldige svømmere som ble fersket i “godteri-kontroll” etter en liten bytur. Daniel og TK konfiskerte slikkeriet, og ifølge Daniel tok han godt vare på fangsten.
På søndagen ble troppen forsterket av en gjeng fra C-gruppene, og sammen dro hele gjengen i gang et realt heiarop før stevnestart.

For sine flotte resultater på Olavslekene valgte trenerne følgende svømmere som vinnere av Kinderegg for beste prestasjoner på lørdag og søndag: Caroline 400 fri, Tora 200 bryst, Ivo 200 rygg og Sindre 100 bryst.

Av bildene du ser på siden ble noen tatt av trenerne, men de fleste ble tatt av svømmerne selv.

 

X