Sist helg var den siste muligheten til å kvalifisere seg til LÅMØ mesterskapet som går på Nordtvedt i starten av februar.

Våre utøvere som hadde mål om å kvalifisere seg eller posisjonere seg inn mot finalene på Nordtvedt fikk svømt sine siste løp for kvalifiseringsperioden i helgen. Resultatene var gode og lovende inn mot mesterskapet.

Ved siste opptelling har Lambertseter hele 51 kvalifiserte svømmere. Dette er to flere enn LÅMØ 2017, og vi har også meldt på endel som kan komme med hvis det er strykninger blant topp-24 i hver klasse. Det endelige tallet altså kan bli flere enn 51. 

 

Spennende kvalikk
Spenningen har vært stor frem til siste frist for kvalifisering, og vi har hatt noen utøvere som har vært på “vippen” til å være inne beat de 24 beste i sin årsklasse. Ås Open var stevnet med siste mulighet til å forbedre seg for de som var i grenseland der.

Trener Tor-Kristian Hilton hadde med seg flere svømmere til Ås Open og for Erlend og Kasper ble det full klaff.

TK kommenterer: 
-Av de største prestasjonene ønsker jeg å trekke frem Erlend Damm-Johnsen og Kasper Laskemoen født 2004.

Ingen av gutta har tidligere deltatt på et LÅMØ og var med ut til Ås for å kjempe om en plass til mesterskapet, forteller Hilton. 

-Før sesongen satte vi et hårete mål om å kvalifisere oss til LÅMØ, forklarer TK.

-Gutta har pusha hverandre på hver eneste trening i hele høst.

 

Stolt trener
-I forhold til utgangspunktet har vi dratt på stevner med innstilling om at vi er “underdogs” med mål om å slå til nedenifra. Etter resultatene fra helgen er begge guttene kvalifisert til sitt første LÅMØ mesterskap.

-Jeg er utrolig stolt over at guttene som klarte sesongmålet “sammen mot toppen”, avslutter en stolt trener TK.

LÅMØ blir bra!
Med Erlend og Kasper med i troppen er vi altså oppe i 51 påmeldte foreløpig. Det ligger mye trening, målrettet arbeid fra trenere og svømmere bak denne troppen og vi tror LÅMØ skal bli en positiv opplevelse for alle involverte.

Nå gleder vi oss til å se en stor og sammensveiset gjeng fra Lambertseter stille på Nordtvedt bad og LÅMØ om to uker.

X