Med 62 påmeldte svømmere setter Lambertseter ny pers allerede før LÅMØ har startet. Aldri har vi stilt med en større bredde av svømmere til mesterskapet som er det tradisjonelle hovedmålet for de yngste svømmerne i konkurranseavdelingen.

Sportssjef Frank Pedersen er glad for utviklingen.

-Denne utviklingen har vi sett over flere år, vi klarer å få frem en stadig større bredde i våre yngre årsklasser. Utviklingen er svært gledelig, mener han.

I år ser vi spesielt at antallet deltakere i de yngste årsklassene er større en før. Som vanlig er LÅMØ en fin stimulering til å beherske en bredde av øvelser og distanser. 

Årets LÅMØ går i Fredrikstad, og det er en fullstappet buss som ruller ut fra Lambertseter bad fredag formiddag. Klubben stiller med fire trenere. I tillegg til hovedtrener Martin Gjerde Lester har vi med Magnus, Tor-Kristian og Børge.

Nå gleder vi oss til å la svømmerne få konkurrere og ha en gøy helg sammen. Vi oppdaterer løpende på Facebook og Instagram gjennom helgen. Følg oss der, det blir sikkert mange fine øyeblikk å dele gjennom helgen 🙂

X