Instruktørene våre hadde nok å henge fingrene i under rekruttstevnet på søndag, flott innsats av samtlige svømmere, instruktører og foreldre!

 

Lambertseter Svømmeklubb stilte med hele 73 svømmere under Lambertseter Rekrutt søndag 3.mars. Mye latter, god stemning og en porsjon hodebry ble generert for trenerne under organiseringen av de 18 stafettlagene fra egen klubb. Med oss på laget hadde vi også 10 svømmere fra Ungdom videregående–gruppene våre, noe som vi var spesielt glade for!

Mikael og Didrik var blant ungdomsvømmerne våre og de gledet seg skikkelig til å konkurrere.

 

Fokuserte ungdomsvømmere

Ungdomsvømmerne våre var nok enda litt mer fokuserte på innsatsen og egne ferdigheter i bassenget. Både Mikael og Didrik fra Ungdom Videregående på Rustad skole gledet seg ekstra mye før start.

– Jeg synes egentlig det gikk veldig bra og er godt fornøyd med svømmingen min, forteller Didrik som deltok på 25m bryst og 25m fri.

Mikael konsentrerte seg denne gangen om fri-øvelsene men følte ikke han fikk helt klaff og mente selv han burde vært mer påpasselig med matinntaket underveis i stevnet. 

 

Sjøløve-svømmere i vinden

Det er gledelig å se at vi denne gangen også hadde med oss mange deltakere fra Sjøløve-gruppene, Sjøløve-svømmerne er de ferskeste barna fra rekruttgruppene.

-Disse svømmerne trenger både erfaringen med stevner og ikke minst den sosiale biten og samholdet et stevne gir, sier hovedinstruktør Daniel.

-Vi er veldig imponerte over at så mange ble med og det virket som om alle sammen hadde en positiv opplevelse på søndag, avslutter han.

Både ferske og erfarne rekruttsvømmere koser seg på stevnet sammen med hovedinstruktør Gard.

 

Vi er godt fornøyde med innsatsen til både barn og voksne under stevnet og takker for deltakelsen fra 6 klubber i Oslo og Akershus.

 

Velkommen igjen til neste stevne på hjemmebane, Lambada Rekrutt 2.juni!

X