En spennende helg for A-gruppa som torsdag satte seg på flyet sørover til Berlin for å svømme i det tradisjonsrike ISM Berlin.

26 nasjoner med
Lambern har hatt dette på terminlista som et internasjonalt stevne i mange år. Det er et spennende format, med deltakere fra mange land, og en miks av årsbestemte finaler og A- og B- finaler for seniorer. Årets versjon har deltakere fra hele 26 nasjoner.

D88R0960

Vincent Quash har hatt en flott utvikling denne sesongen og svømmer i helgens ISM Berlin sammen med resten av A-gruppa.

Tidligere år har Eliteavdelingen hatt dette som et fast stevne, og noen år har vi kun sendt de beste fra Elitegruppa. I år kom ISM Berlin veldig tett på NM senior, så trenerteamet valgte å la A-gruppa representere klubben i år.

Marathon-stevne
Selv om formatet er stort og det på mange måter er et “marathon-stevne” med svært mange starter, gir det rom for mange inntrykk og erfaringer fra et stevne på internasjonalt nivå for våre unge talenter i A-gruppa. Trener Beda Leirvaag leder gruppa for siste gang på stevne før hun etter påske tar over som sportssjef for Wang.

Det meldes om god stemning før avreise på Gardemoen. En positiv og spent gjeng som er klar for nye inntrykk og erfaringer i stort format.

Både heatlister og Live streaming fra stevnet finnes på ISM Berlin Homepage.

 

 

X