En knallsterk 200 rygg av Silje Jahr var det klare høydepunktet på ÅM’s andre avdeling. Ny bestenotering med seks sekunder og en herlig førsteplass på en øvelse der vi også fikk Kia på pallen med en fin sølvmedalje.

To hundredeler over pers ble det på Kia, men hun tar andreplassen fra tredje heatet, noe som gjorde det ekstra spennende å følge med på tidene i finaleheatet der det skilte få tideler fra andre til fjerde plass.

Etter andre avdeling leder Lambertseter knepent foran OI og Sandnes.

Gull til Silje!

Selma kjører på!

Sølv til Kia!

Pers på Tora!

Benjamin tar senior-krav
I tillegg til gledelige pallplasser av Silje og Kia fortsatte hele Lambern-laget den fine trenden med gode prestasjoner og perser på hjemmebane.

Benjamin Hajdarpasic svømmer under seniorkravet på 200 rygg, og tiden 2.13,11 er en sterk forbedring av det som allerede på LÅMØ var en stor pers på øvelsen.

-Benjamin disponerer godt og svømmer et jevnt og bra løp, sier trener Martin GL på bassengkanten.

-Han har hatt en fin utvikling på trening denne vinteren og det er gledelig å se han få full uttelling på hjemmebane, fortsetter en fornøyd trener. 

Full trøkk
Det er god stemning på Lambertseter bad, og herlig å oppleve en gjeng som trekker til og gir alt i løpene sine.

Med god trening fra ÅM-leiren i Danmark på toppen av en god vinter, er det mange som nå benytter anledningen for å gjøre sine beste løp i det som ligger an til å bli sesongens høydepunkt for våre yngre svømmere.

Nå gjør vi oss klare for dagens andre økt, der vi har flere sterke kandidater for gode plasseringer på 200 bryst.

X