Samling i toppen for LSvK på ÅM! Vi blir suverent beste klubb med 21 poeng og har med hele 5 svømmere på topp seks. 

Etter en solid klubbeier også på LÅMØ i mars markerer resultatene fra ÅM at Lambertseter har en solid bredde i de yngste årsklassene. 

Sander tar en Northug
Jens og Andrea var våre trenere på ÅM, og Jens nøt i fullt monn de gode løpene som kom som perler på en snor. 

Den største opplevelsen kom på 400 fri, med Sander som avsluttet sterkt og slo inn først i et jevnt oppgjør. Jens gledet seg stort:

-Sander kjører Northug-varianten av 400 fri og er den raskeste svømmeren på kun én av de 16 lengdene: den siste. Det holder for seier. Med tre meter igjen kaster han seg forbi Hamars torpedo Ciuikov og stjeler gullet! 

Sander og Maksim veksler mellom gull og sølv på alle øvelsene og Sander tar en solid andreplass sammenlagt. 

Maddy på topp
Jens var også spesielt fornøyd med å se klubbvenninnene Madeleine og Elise svømme bra på 200 medley hvor de tar andre og tredjeplassen. 

Maddy tar gull på 200 rygg som eneste øvelse. Hun ligger helt i toppen fra første øvelse med det er spenning helt inn til siste løp om hvem som blir best sammenlagt i 2010.-klassen. 

Ida Lihagen fra Lørenskog må vinne 200 medley med tre sekunders margin for å parkere Maddy, men er fattige to tideler foran i mål. Maddy tar sølvet på 200 medley men vinner sammenlagt. Elise Singsaas blir nummer fire sammenlagt. Det er solid for 2010-jentene, og vi er glade for at de fortsatt har to år igjen som ÅM-svømmere. 

 

Linnea og Lucas på topp seks
Linnea Lauritzen blir nummer fire med 400 fri som beste øvelse på 4.33,3 og bronse. Lucas Canister ender også på fjerde, og har sølv på 200 rygg som sin beste prestasjon. De er begge de poengplukkerne som løfter oss som klubb. Vi har fem svømmere blant topp seks og ender på 21 poeng mot 13 poeng for Sandnes på andreplass.

Best når det gjelder
Mesterskap er alltid spennende, og det er spesielt gøy når svømmerne våre får det til, er godt forberedt, og gjør sine beste løp der. 

Det ble mange gode løp og perser under ÅM, mye å glede seg over også i de individuelle løpene. Og vi har fem svømmere som gjør nye bestenoteringer på samtlige øvelser under ÅM, og vi vi nevner i fleng Agnes, Sander, Elise, Martina og Johannes. Best når det gjelder, gratulerer til hele gjengen som var med for en minnerik helg med mange gode opplevelser i vann og på land.

#sammenmottoppen

X