Det var en solfylt og varm helg i Januar, og Lambertseter Bad var fyllt til randen av svømmere og supportere. Fremgang blant de yngste er gledelig å se, og det er tydelig at LÅMØ er i fokus med bare noen måneder unna.

Det er alltid like spennende å se hvor mange vi får med til den regionale finalen, spesielt blant den yngste klassen, som dette året er svømmere født 2009.

Emma Sabel og Nicole Oma er to av flere svømmere som nå tar det enn kravet etter det andre og begynner å bli klar for årets LÅMØ.

For andre startet kvalifiseringen godt før sommeren, og alle øvelsene er forlengst i boks. Det skal bli en fin gjeng som representerer Lambertseter i det regionale mesterskapet.

God teknisk utvikling
Som seg hør og bør er det størst fremgang i de yngre gruppene på denne tiden av året. Og fremgangen kommer først og fremst fra teknisk utvikling.

-Det er tydelig at det jobbes bra i gruppene våre, kommenterer Hovedtrener Martin Gjerde Lester halvveis i stevnet.

Det er mye å gjøre med så mange svømmere på hjemmebane, men med hele syv gruppetrenere på plass går det smooth.

UM og NM til Island
For UM- og NM-svømmerne som deltok er formtoppen et stykke lenger frem i sesongen, og kravene og kvalifisering det er fokus på her er for mesterskapene UM og NM junior som går nærmere sommeren.

Men det er spennende uker i møte, med Skagerrak Swim for A1 og B1. For UM og NM går ferden snart til Island for et stevne der sammen med sambygding og islending Sindri Thor Jakobsson. 

X