På tampen av 2015 inviterte klubben til den tradisjonelle Julepremiefesten. Som vanlig bød vi på både underholdning og flere kåringer.

Det var tydelig at de yngste satte pris på å bli hedret for god innsats i året som gikk. Blant andre fikk Ask Rootwelt Revheim fra B1 premie for beste oppmøteprosent gjennom året. God innsats som uten tvil har lagt grunnlaget for hans fine fremgang denne sesongen.

Vi delte også ut svømmeforbundets gull, sølv og bronsemerker for poengsummer oppnådd under konkurranser det siste året. Her var det mange svømmere som måtte frem og motta sin vel fortjente heder. Alltid gøy å se hvordan svømmerne klatrer fra år til år også på denne rankingen.

Årets løp og årets svømmer 2015
Det var tett i tetfeltet under årets kåringer. Mange sterke løp gjennom året ga en vrien oppgave for trenerteamet og juryen når årets løp skulle kåres for de forskjellige gruppene.

ask

Ask Rootwelt Revheim ble kåret til “Årets løp 2015: B-grupper”

I kategorien “Årets løp 2015: B-grupper” var de nominerte Ask Rootwelt Revheim (400 fri), Caroline Marie Engø (50 fri) og Kristoffer Augustsson (400 fri).
Det var en fornøyd og glad Ask Rootwelt som også fikk med seg denne prisen til stor applaus fra publikum.

For kategorien “Årets løp 2015: Utfordrer og A-gruppa var Lisa Trangmyr og Fritiof Bjerner nominert for henholdsvis sin 50 bryst (37,79) og 200 bryst (2.39). Denne gangen var det Fritiof Bjerner som ble rangert høyest.

Bryst har etterhvert blitt hans varemerke med en tydelig offensiv svømming som gjennom året holdt Fritiof rangert som best i landet for 2002-klassen på 200 bryst. En vel fortjent utmerkelse!

Augusta Remøy var nominert for "Årets løp 2015: Eliteavdelingen" for sin 100 fly under sommerens NM.

Augusta Remøy var nominert for “Årets løp 2015: Eliteavdelingen” for sin 100 fly under sommerens NM.

Eliteavdelingen er den største gruppen, som naturlig nok leverer svært mange gode løp gjennom sesongen. Denne gangen var det følgende tre svømmere som kom gjennom nåløyet for juryens nominering:

  • Celine Hilton (UM) for sin godt disponerte 200 bryst (2.34,3) under sommerens NM langbane i AdO arena.
  • Augusta Lenea Remøy (NM) for sin spektakulære flyetappe (1.01,6) på rekordlaget vårt under 4×100 medley, også dette under sommerens NM.
  • Sindri Thor Jakobsson for en serie sterke løp under EM kortbane som toppet seg med norsk rekord på 200 medley (1.56,15)

Det ble til slutt Sindri som stakk av med seieren i denne kategorien og han ble i tillegg hedret som årets utøver for sin fremragende innsats på trening og for alt det positive han bidrar inn med i treningsmiljøet. Godt levert Sindri!

Årets forbilde
Dette er en helt egen kategori som ikke tar for seg det sportslige, men først og fremst en pris for de som bidrar inn til klubbens sosiale miljø. Dette året gikk prisen som årets forbilde til Anna Lundgren som er et strålende eksempel på de verdier og egenskaper som skaper det gode sosiale miljøet Lambertseter nyter godt av.

Anna har et stort hjerte og er flink å både ta vare på og holde orden på det som skjer rundt henne på treningen og på stevner. I tillegg har hun en selvdisiplin og treningsvilje som smitter og setter på den måten en god standard til etterfølgelse.

Anna Lundgren (helt til høyre i bildet) ble vel fortjent hedret som "Årets Forbilde 2015" under Julepremiefesten.

Anna Lundgren (helt til høyre i bildet) ble vel fortjent hedret som “Årets Forbilde 2015” under Julepremiefesten.

Rent sportslig var 2015 også et meget godt år for Anna. Hun leverte sine beste løp noensinne på både 50 og 100 fri. Hun brøt den ene barrieren etter den andre: så 26 tallet på 50 fri (26,89) og første gang under minuttet under NM kort (59,57) og videre helt ned til 59,36 på Nordsjøstevnet.

Bestetiden hennes på 50 fri kom også megetsigende under første etappe på 4×50 fri. Et godt eksempel på den lagspilleren hun er og som klubben setter så stor pris på med Anna.

Den tradisjonelle foreldrestafetten ble også i år gjennomført uten akutte skader eller sammenbrudd tross tydelige konkurransenerver hos de ambisiøse foreldrene  før start. Vel møtt også i 2016!

X