Onsdag kveld var svømmere og foreldre fra konkurranseavdelingen samlet på Lambertseter bad for den tradisjonelle Julepremiefesten.

I tillegg til mye gøy ble det delt ut premier for beste oppmøte, årets løp, årets forbilde og årets svømmer.

Dette er en hyggelig kveld der alle svømmerne er samlet på tvers av grupper og alder. Gøyale aktiviteter som T-skjortestafett og foreldrestafetten er ikke hverdagskost, og denne gangen stilte også trenerne med eget lag av TK, Pia og Daniel, til stor jubel fra sine elever.

        Se alle som var nominerte til årets løp i videoen over

Gøy med stafetter
Det er alltid spennende for både yngre og eldre svømmere når vi setter sammen lag med hele spennet i alder som finnes i vår konkurranseavdeling. Svømmerne i C3 er kanskje 9-10 år, mens de eldste svømmerne fra Eliteavdelingen er 22. Når alle er på samme lag og må samarbeide om å bytte en våt T-skjorte i vekslingen blir det både bra spenning og bra stemning!

Det var godt oppmøte av foreldre, og det gikk unna med gløgg, pepperkaker og klementiner!

Vi startet kvelden med å vise noen av videoene fra sesongen på storskjerm. Deretter braket det løs med den ene stafetten etter den andre før vi gjorde kåringer og priser.

Gøy med stafett

Dramatiske bytter

Først i mål!

Farvel og Velkommen
Det var også et innslag der vi gikk gjennom hvem som hadde sluttet i Eliteavdelingen sist år og hvem som hadde kommet inn som nye i Konkurranseavdelingen. De nye svømmerne ble ropt opp og gjorde en defilering rundt bassenget til applaus fra publikum.

Beste oppmøte
Det blir mange treninger gjennom et helt år, og vi ga en ekstra oppmerksomhet til den som hadde best oppmøte fra hver treningsgruppe. Det samme ble Svømmeforbundets merker, i bronse sølv og gull, basert på svømmernes beste løp (poengsum) gjennom året.

Følgende fikk pokal for best oppmøte:

A:   Elise Romundset
B1: Erik Ouren
B2: Mina Khuu
B3: Agnes S. Hansen
C1: Sondre Solhøy
C2: Isabel Singsaas
C3: Oliver Lucas Arnedal
T1: Alma Fimland
T2: Aina Avgdagic
T3: Hedda Bergersen

Demo av landøvelser

Fitness på land
Svømmere fra B-gruppene hadde forberedt seg godt, og akkompagnert av musikk som TK hadde plukket ut viste de frem basisøvelser som om det var et klassisk Fitness-show, med stødig koordinasjon og timing. Flott levert!

Årets løp 2016

Årets løp 2016
Årets løp er et populært innslag. Vi deler ut pris i kategoriene årets løp for B-grupper, A og UM, NM og Elite. Gruppetrenerne melder inn 3 kandidater fra sin gruppe, og trenerteamet vurderer og kårer en vinner.

Årets løp for B-grupper gikk til Caroline Engø, for sin fine 100 fly på LÅMØ. For A og UM stakk Eva Kummen av med den gjeveste prisen, for en sterk 200 bryst under NM kortbane i Stavanger. Et løp som var et klart gjennombrudd for henne opp til seniornivå.

For de to øverste gruppene var konkurransen hard, det var mange gode løp å velge mellom. Stina Kajsa Colleou var nominert for sitt EM-løp på 200 bryst. Marte Løvberg var naturlig nok nominert for et av sine mange norsk junior-rekordløp på 200 fri.

Den som til slutt gikk av med seieren var Patrick Toth, for sine flotte utvikling dette året som toppet seg sist helg med et kjempeløp på 400 medley (4.23,03).

Årets svømmer
Årets svømmer ble, vel fortjent, Marte Løvberg. Hun fikk flest stemmer i avstemmingen og nomineringen som gikk via Internett i ukene frem til arrangementet. Marte har hatt et fantastisk år, og fikk vel fortjent en heder for alle sine rekorder og forbedringer. 

Årets forbilde 2016

Årets forbilde 2016
Med den breddeklubbens om Lambertseter er, er prisen som Årets Forbilde en pris som henger spesielt høyt. Da Joacim Lilleåsen leste opp begrunnelsen for årets pris, var bidrag til miljø og fellesskapet et av hovedpunktene. Prisen på 10 tusen kroner gikk i år til Torbjørn Udjus, og  brakte frem kveldens største applaus fra en samlet Konkurranseavdeling og publikum.

Torbjørn er en flott fyr som vi var så heldige å få inn i klubben for tre år siden. Han har hele tiden markert seg som et sterkt bidrag til klubbens gode miljø, og vi har satt stor pris på alt han har bidratt med, spesielt for de yngste.

Da vi nylig arrangerte LÅMØ samling for de yngste svømmerne våre, var Torbjørn en av de som stilte opp og veiledet de yngste på teknikk. I tillegg er vi stolte over at han har gjort sine beste løp i Lambertseter, med 50 fri (23,44) under langbane NM sist sommer som er foreløpig høydepunkt.

Vi gratulerer Torbjørn Udjus med prisen Årets Forbilde 2016.

Vinnerlaget

Når stafetter og poeng var talt opp, var det lag 2 som gikk av med sammenlagtseieren. En fornøyd gjeng som fikk en hel stabel sjokolade i premie. Ikke akkurat det vi normalt ber svømmerne spise etter trening, men på Julepremiefesten tar vi litt av, så da er det lov J

Takk til alle som møtte opp, og spesielt snille foreldre som stilte opp på dugnad og gjorde klart gløgg og pepperkaker. Vel møtt igjen neste år.

Denne flinke gjengen var alle nominert som årets løp i sine respektive grupper. Vi gratulerer alle med mange gode løp i 2016

X