Onsdag kveld var svømmere og foreldre fra konkurranseavdelingen samlet på Lambertseter bad for den tradisjonelle Julepremiefesten.

I tillegg til mye gøy ble det delt ut premier for beste oppmøte, årets løp, årets forbilde og årets svømmer.

Dette er en hyggelig kveld der alle svømmerne er samlet på tvers av grupper og alder. Gøyale aktiviteter som lenkestafett og foreldrestafetten er ikke hverdagskost, og denne gangen stilte hele fire (!!) foreldrelag. Det var et rent jentelag for C-gruppene som slo inn først, og vinnerlaget besto av Anna Østby, Sigrid Fløystad, Ann Johnsen og Cecilie Berggren. Godt levert, jenter!

        Se alle som var nominerte til årets løp i videoen over

Gøy med stafetter
Det er alltid spennende for både yngre og eldre svømmere når vi setter sammen lag med hele spennet i alder som finnes i vår konkurranseavdeling. Svømmerne i C3 er kanskje 9-10 år, mens de eldste svømmerne fra Eliteavdelingen er 22. Når alle er på samme lag og må samarbeide blir det både bra spenning og bra stemning!

Det var godt oppmøte av foreldre, og det gikk unna med gløgg, pepperkaker og klementiner!

Vi startet kvelden med å vise noen av videoene fra sesongen på storskjerm. Deretter braket det løs med den ene stafetten etter den andre før vi gjorde kåringer og priser.

Velkommen til nye svømmere
Det var også et innslag der vi gikk gjennom hvem som hadde kommet inn som nye i Konkurranseavdelingen. De nye svømmerne ble ropt opp og gjorde en defilering rundt bassenget til applaus fra publikum.

Beste oppmøte
Det blir mange treninger gjennom et helt år, og vi ga en ekstra oppmerksomhet til den som hadde best oppmøte fra hver treningsgruppe. Det samme ble Svømmeforbundets merker, i bronse sølv og gull, basert på svømmernes beste løp (poengsum) gjennom året.

Følgende fikk pokal for best oppmøte:

A1:   Enya Ross Bustgaard
B1: Mena Ranheim Freng
B2: Mateo Henriksen
B3: Celina Flesche 
C1: Lerke Jeremiassen
C2: Alexandru Ardelean
C3: Hilllevi Røsten
A2: Aleksander Stenberg Kløv
B4: Marie Fossan-Waage
C4: Leander Lavoll-Nylenna 

Demo av landøvelser

Fitness på land
Svømmere fra B-gruppene hadde forberedt seg godt, og akkompagnert av musikk som de selv hadde plukket ut viste de frem basisøvelser som om det var et klassisk Fitness-show, med stødig koordinasjon og timing. Flott levert!

 

Årets løp 2018

Årets løp 2018
Årets løp er et populært innslag. Vi deler ut pris i kategoriene årets løp for B-grupper, A1 og UM, NM og Elite. Gruppetrenerne melder inn 3 kandidater fra sin gruppe, og trenerteamet vurderer og kårer en vinner.

Kanskje verdt å nevne at kort tid etter at juryen hadde avsluttet, svømte Henrik Christiansen inn til to medaljer under VM. Denne gangen for sent til å bli vurdert til årets løp, men han er garantert aktuell neste år 🙂

Årets løp for B-grupper gikk til Kasper laskemoen, for sin fine 200 medley som kvalifiserte han til LÅMØ. For A1 og UM stakk Kevin Khuu av med den gjeveste prisen, for en sterk 200 rygg, der han slo til med en monster-pers under NM senior.  

Høyt nivå i toppen
For de to øverste gruppene var konkurransen hard, det var mange gode løp å velge mellom. Stina Kajsa Colleou var nominert for sitt flotte løp under Nordisk der hun tok gullet og satte en solid pers.

En annen nominert var Astrid Julie Halvorsen som satte ny norsk rekord på 1500 fri på sin nye hjemmebane under Lambertseter Open. Jolann Bovey med feiende flott svømming under det sveitsiske mesterskapet (2.07 på 200 bryst) var også på short-listen.

Den som til slutt gikk av med seieren var Mats Andersen, for sine flotte utvikling dette året som toppet seg under NM junior med et kjempeløp på 800 fri. Med 8.00,2 satte han en ny standard og det var et løp som overrasket og imponerte. 

Årets svømmer
Årets svømmer ble, vel fortjent, Augusta Lenéa Remøy. Han fikk flest stemmer i avstemmingen og nomineringen som gikk via Internett i ukene frem til arrangementet. Augusta har hatt et fantastisk år, og fikk vel fortjent en heder for alle sine sterke løp og forbedringer på 100 og 200 fly. 

Årets forbilde 2018

Årets forbilde 2018
Vurdert av trenerteamet, ble Stina Kajsa Colleou stemt frem som årets forbilder 2018.

Stina er en svømmer som har vokst opp i Lamberster Svømmeklubb, som har gått alle stegene fra ÅM, UM og til nasjonalt toppnivå. Hun har deltatt i flere internasjonal mesterskap, og etter fire år i USA er hun nå tilbake i moderklubben for å ta det siste steget helt opp til Olympisk nivå.

Men først og fremst, i denne sammenhengen, er hun er positivt forbilde for alle svømmerne i Lambertseter Svømmeklubb med sitt generøse og positive vesen, en som stiller opp til små og store oppgaver og er en flott ambassadør for klubben i alle sammenhenger. 

Rekruttene var også med!
Før kånkurranseavdelingen hadde sin julepremiefest, hadde rekruttene et eget arrangement. De hadde et enkelt konkurranseformat, og stafetter der de eldste svømmerne var med og mikset opp lagene og skapte for stemning og høy fart i bassenget.

Dette var en kveld der klubben viste frem sin store bredde, både av nivå og aktiviteter. Takk til alle som stilte opp, både svømmere og foreldre, og velkommen tilbake neste år 🙂

X