Onsdag kveld var svømmere og foreldre fra konkurranseavdelingen samlet på Lambertseter bad for den tradisjonelle Julepremiefesten.

I tillegg til mye gøy ble det delt ut premier for beste oppmøte, årets løp, årets forbilde og årets svømmer.

Dette er en hyggelig kveld der alle svømmerne er samlet på tvers av grupper og alder. Gøyale aktiviteter som lenkestafett og foreldrestafetten er ikke hverdagskost, og denne gangen stilte også trenerne med eget lag, og da TK tok Martin i innslaget var det stor jubel fra B2 spesielt.

Skal ikke se bort ifra at Martin sin nisselue bremset litt i oppgangen, men TK traff perfekt med sitt løpsopplegg på en 25 fri som vil bli husket lenge 🙂

        Se alle som var nominerte til årets løp i videoen over

Gøy med stafetter
Det er alltid spennende for både yngre og eldre svømmere når vi setter sammen lag med hele spennet i alder som finnes i vår konkurranseavdeling. Svømmerne i C3 er kanskje 9-10 år, mens de eldste svømmerne fra Eliteavdelingen er 22. Når alle er på samme lag og må samarbeide blir det både bra spenning og bra stemning!

Det var godt oppmøte av foreldre, og det gikk unna med gløgg, pepperkaker og klementiner!

Vi startet kvelden med å vise noen av videoene fra sesongen på storskjerm. Deretter braket det løs med den ene stafetten etter den andre før vi gjorde kåringer og priser.

Gøy med stafett

Dramatiske bytter

Velkommen til nye svømmere
Det var også et innslag der vi gikk gjennom hvem som hadde kommet inn som nye i Konkurranseavdelingen. De nye svømmerne ble ropt opp og gjorde en defilering rundt bassenget til applaus fra publikum.

Beste oppmøte
Det blir mange treninger gjennom et helt år, og vi ga en ekstra oppmerksomhet til den som hadde best oppmøte fra hver treningsgruppe. Det samme ble Svømmeforbundets merker, i bronse sølv og gull, basert på svømmernes beste løp (poengsum) gjennom året.

Følgende fikk pokal for best oppmøte:

A1:   Silje Jahr
B1: Thivihaan Sriranganathan
B2: Philip Munro-Omdahl
B3: Maja Devik
C1: Alexis Mørk
C2: Celina Fleche
C3: Mateo Henriksen
A2: Younes Yacoubi
B4: Daniel Tran
C4: Aron Dahle Rabben

Demo av landøvelser

Fitness på land
Svømmere fra B-gruppene hadde forberedt seg godt, og akkompagnert av musikk som de selv hadde plukket ut viste de frem basisøvelser som om det var et klassisk Fitness-show, med stødig koordinasjon og timing. Flott levert!

 

Årets løp 2017

Årets løp 2017
Årets løp er et populært innslag. Vi deler ut pris i kategoriene årets løp for B-grupper, A1 og UM, NM og Elite. Gruppetrenerne melder inn 3 kandidater fra sin gruppe, og trenerteamet vurderer og kårer en vinner.

Årets løp for B-grupper gikk til Mina Khuu, for sin fine 200 bryst på ÅM. For A1 og UM stakk Uliana Gorlova av med den gjeveste prisen, for en sterk 200 fri, også den under ÅM 2017.  

For de to øverste gruppene var konkurransen hard, det var mange gode løp å velge mellom. Patrick Toth var nominert for sin første seniortittel på 200 fly. Marte Løvberg var naturlig nok nominert for et av sine mange norsk junior-rekordløp på 100 fri.

Den som til slutt gikk av med seieren var Marte Løvberg, for sine flotte utvikling dette året som toppet seg sist helg med et kjempeløp på 100 fri under EM kortbane. Løpet gikk i semifinalen og var norsk juniorrekord med 54,32.

Årets svømmer
Årets svømmer ble, vel fortjent, Patrick Toth. Han fikk flest stemmer i avstemmingen og nomineringen som gikk via Internett i ukene frem til arrangementet. Patrick har hatt et fantastisk år, og fikk vel fortjent en heder for alle sine sterke løp og forbedringer. 

Årets forbilde 2017

Årets forbilde 2017
Med den breddeklubbens om Lambertseter er, er prisen som Årets Forbilde en pris som henger spesielt høyt. Da Frank Pedersen leste opp begrunnelsen for årets pris, var bidrag til miljø og fellesskapet et av hovedpunktene.

Prisen på 10 tusen kroner gikk i år til Magnus T. Ouren, og  brakte frem kveldens største applaus fra en samlet Konkurranseavdeling og publikum.

Denne flinke gjengen tok alle individuelle medaljer i Norske mesterskap i 2017. Vi gleder oss til fortsettelsen i 2018!

X