Denne helgen stiller Lambertseter med stor tropp på Asker Open.

Fredag og Lørdag var det allerede gode resultater av våre yngste svømmere.

Selma Flesche (2005) var en av mange unge svømmere som perset på alt hun stilte opp i, med gode plasseringer i sin klasse.

Trener TK fremhever også spesielt Caroline sin bestemannspremie og seier på 400 fri.

-Ivo Bendik Hopp Auganes leverte også strålende svømming på sine brystøvelser, mener Hilton.

-Videre så vi forbedringer og poengsanking for utøvere med LÅMØ som mål. Vi gleder oss til å se dem på hjemmebane under LÅMØ.

For Daniel Johansen var det spennende å se hvor mange av svømmerne hans som hadde holdt formen gjennom julen. Med relativt få treninger gjennom juleferien var det positivt å se at persprosenten var såpass høy.

– Øvelsene har vært varierte, de har vært flinke å melde seg på mange øvelser og det har vært god persprosent fra gruppene mine, mener treneren.

Eliteavdelingen prioriterte tøff trening lørdag på Lambertseter, men melder sin ankomst i dag, søndag. 

Flere sterke løp av Erik

Eliteavdelingen i god trening
Asker Open kommer på et tidspunkt hvor vi er i en tøff treningsperiode og resultatene gjenspeiler dette, mener Elitetrener Joacim Lilleåsen.

Han ser gjennomgående at de svømmerne som har en god forståelse av treningsperioden vi ser i og har fokus på  mobilisering fremfor perser får mest ut av stevnet.

Elise og Kia kjører på


Elise og Kevin i tet

Fra UM er det flere som utmerker seg denne helgen, men  trener Martin Gjerde Lester fremhever spesielt sterke løp av Elise Romundset og Kevin Khuu. Elise svømmer 1/10 over senior krav på 100 rygg med 1.07,60 og Kevin perser på 200 rygg og også han er tett på seniorkrav med 2.14.

Med slik svømming er det slett ikke usannsynlig at NM-troppen blir utvidet utover sesongen. 

X