Vel hjemme fra Kristiansand og Skagerrak Swim. Dette ble en bra helg for Lambertseter. Mange av våre svømmere som forbedrer sine bestenoteringer og til og med noen som svømmer under kortbane-pers. Med 5 uker til NM vitner dette om en gjeng som er i god rute.

Lørdagen hadde en finaleavdeling på kvelden. Med fem aldersbestemte finaler per øvelse var det mange Lambernsvømmere som fikk muligheten til å forbedre sine tider fra forsøket. Vi hadde mange i finalene og det var gledelig å se så mange forbedre tidene sine fra forsøket.

Det var finaler for alle 50-metere, og vi hevdet oss godt i alle disipliner. På 50 bryst og 50 fly for jenter hadde vi dobbeltseire med solide tider av Cora Linn og Eva på bryst mens Marte og Jenny ledet an på 50 fly.

50 fly var for øvrig den dispiplinen vi var tyngst representert, og i 99/00-klassen hadde vi fem deltakere i finalen med Marte, Jenny, Katinka, Augusta og Andrea Holmboe, alle med tider på 28- og 29-tallet.

Med stor deltakelse fra hele 50 norske klubber og alle nordiske land fikk trenerne ofte god tid mellom løpene for tilbakmeldinger og samtaler med svømmerne. Flere løp innen samme svømmeart ga svømmerne god anledning til å jobbe med tekniske så vel som taktiske oppgaver fra løp til løp. God stevnetrening ble det for hele gjengen.

IMG_0707-2

Lambertseter dominerte stafettene under Skagerrak Swim, blant annet med denne gjengen.

Vi dominerte stort på 8×50 fri stafetten og svømmerne våre benyttet anledningen til å få gode tider på sine flying-etapper. Stafett er alltid gøy og stemingen var på topp både i vann og på land.

På 4×50 medley stiller vi med hele fire lag, både for jenter og gutter. For trenerne var det en fornøyelse å sette opp lagene når vi hadde så mange gode svømmere å velge i.

De yngste svømmerne hadde naturlig nok høyest pers-prosent under stevnet. For de eldste svømmerne ble det gode gjennomkjøringer på de lengste løpene uten de helt store tidene, med unntak av Anna og Marte’s 400 fri som begge setter ny pers på årets første langbanestevne.

Med en så stor tropp blir et vanskelig å gå mye inn på enkeltprestasjoner, men det var mye å glede seg over og mange gode opplevelser. Skagerrak Swim ble en helg med mange solide løp. En flott gjeng å ha med på tur 🙂

Hvis du vil se nærmere på alle resultatene som en PDF kan du velge ”Klubbeksport” og deretter Lambertseter og velge PDF formatet fra denne linken på Livetiming.

D88R3214

Maren Helene Røsholm satte ny bestenotering på 50 rygg under Skagerrak Swim.

 

Tekst: Børge Mørk/ Foto: Øyvind Thorsen

X