Bra stemning på årets siste stevne på hjemmebane. Våre yngste svømmere glimtet til med mange sterke løp og nye perser. 

Det er alltid gledelig å se våre yngste svømmere klinke til på hjemmebane, og denne gangen var intet unntak. Det var mange som benyttet anledningen til å ta noen riktig store steg opp og persene kom tett gjennom stevnet.

 

Full fres på hjemmebane

Topp 200 medley av Rosa Lopez

Caroline gjør 28,69 på 50 fri

Lopes og Engø på topp
Rosa Lopes (2005) gjorde en flott 200 medley, der hun perser med 18 sekunder og slår inn på imponerende 2.51,28. Det er en meget godt tid for hennes årsklasse, og hun viser spesielt bra driv på høye frekvenser og bra trøkk gjennom hele løpet.

Caroline Engø vant sisteheatet på 50 fri i et spennende og jevnt oppgjør med Emilie fra Asker. Litt over pers, men 28,69 er tett på pers og det er alltid gøy å vinne et løp på bra innslag når det er jevnt. God stemning i hallen ble det hvertfall.

Debutant på 200 fly
Christopher Augustsson svømte 200 fly for første gang denne helgen, og kom i mål på 2.50, 62. Det er en respektabel tid, på et øvelse  man normalt må gå noen runder med før rutiner på teknikk, åpningsfart og disponering sitter. Flott levert i debuten var det 🙂 

Khuu uten pust
Kevin Khuu fikk også full klaff på sin 50 fri. Med 26,26 perset han med halvsekundet, og en god plan for redusert pust var kanskje noe av grunnen til at dette løpet satt så bra. Siste 10 meter lå han i god linje og trøkket på med eksplosive tak og null pust. Flott levert Kevin! 

Spennende å heie på gode venner under stevnet.

Det var mange av våre yngste som traff bra denne helgen. En full oversikt over alle løpene kan du laste ned i PDF format HER.

Pers av Patrick igjen
Svømmerne fra Eliteavdelingen var mer varierte i sine resultater, med litt variasjon på hvor de er i sin trening etter hhv. NM junior og Nordisk. Men friske perser blant annet av Patrick Toth, Frederik Gjøg og Augusta Remøy viser at det går an å svømme fort også uten mye anaerob trening i kroppen. 

Takk til alle foreldre som stilte opp på dugnad til dette stevnet. Det var god stemning på tribunene og det så ut til at svømmerne våre likte godt å konkurrere med et sterkt hjemmepublikum i ryggen.

X