Knappe 3 uker etter et historisk bra NM senior for Lambertseter sender vi våre beste svømmere til Swim Open Stockholm som går i 50 meters basseng.

Sommersesongen er spekket med mesterskap, og mange har valgt dette stevnet for å prøve seg på kravtider for EM senior, junior og sesongen store høydepunkt: OL i Rio.

Høyt nivå
Det ligger an til høyt nivå og svømmerne våre stillet i et sterkt felt med både olympiske mestere, verdensmestere og verdensrekordholdere.

Vi har flere svømmere som er aktuelle for sommerens mesterskap og som vil bruke dette stevnet for å kvalifisere seg inn til EM. I tillegg blir løpene denne helgen en god pekepinn for hvordan vi ligger an til OL kvalifisering.

D88R5410

Jørgen Scheie Bråthen er klar for fart under helgens Swim Open i Stockholm. Et stevne med høyt internasjonalt nivå.

Prikket formen på Mallorca
Det er en liten gjeng på syv svømmere som har hatt Stockholm som hovedmål denne delen av sesongen. Etter NM har de hatt en ukes treningsleir på Mallorca for å gjøre sine siste forberedelser til det som ligger an til å bli et stevne med høy fart.

Elitetrener Joacim Lilleåsen rapporterer at det er litt småsykdom i troppen, men at alle bør kunne prestere på sitt beste.

Finaler
-Swim Open har en stor bredde og tibyr både A, B og C-finaler, så forhåpentligvis får flere av svømmerne våre prøve seg to ganger på sine beste øvelser, forteller en forventningsfull Lilleåsen.

-Vi gleder oss!, avslutter han med før kursen settes mot Stockholm og full fart…

Se resultater eller følg stevnet live via livetiming.se

 

X